Ak Gıda Personel Eleman Alımı 2017

Türkiye’nin önde gelen gıda firmalarından biri olan Ak Gıda personel alımı yapıyor.

Ak Gıda Personel Eleman Alımı 2017

Türkiye’nin önde gelen gıda firmalarından biri olan Ak Gıda personel alımı yapıyor. Firma her yıl olduğu gibi 2017 yılı içerisinde gıda sektöründe çalışmak isteyenler için farklı pozisyonlarda iş ilanları yayınlayarak istihdama büyük katkı sağlıyor. Ülkemizin en büyük 5 yüz şirketinden biri olarak uzun yıllardır faaliyetlerine devam eden firmanın iş ilanlarına başvuru yapmanızı öneriyoruz. Gıda sektörünün lider firmalarından biri olan Ak Gıda ’nın İnsan kaynakları politikası doğrultusunda yayınladığı ilanlara başvuru yaparak şansınızı deneyebilirsiniz.

Gıda Sektöründe Personel Alımı bahsine yapan firmalar ile çalışmak isteyenler firmanın iş ilanlarını yayınladığı internet sayfasını ziyaret ederek yayında olan ilanların başvuru şartlarını ve başvuru şeklini inceleyebilirler. Yayında olan toplam 14 kadro için iş başvurusu almaya devam eden Ak Gıda yeni ilanlar ekledikçe internet sitemiz üzerinden güncelleyerek sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Firmanın şu anda açık olan pozisyonları aşağıdaki gibidir;

Ak Gıda İş İlanları

⇒ Genel Başvuru,
⇒ Elektrik Bakım Teknisyeni,
⇒ Category Manager,
⇒ Satış Yöneticisi,
⇒ Sevkiyat Elemanı,
⇒ Elektrik Bakım Teknisyeni,
⇒ Teknik Eleman

Açık olan Kadroları sizler için paylaşıyoruz. Bu ilanlar yayındaki kadroların sadece bir kaçı daha fazla ilan için firmanın iş ilanlarını sayfasını aşağıdaki linki kullanarak ziyaret edebilirsiniz. Sitemiz kariyerini düşünenler ve yeni iş arayanlar için yayında olan iş ilanlarını araştırarak sizlerle paylaşmaya devam edecektir.

http://www.kariyer.net/ak-gida-lactalis-turkiye-is-ilanlari-c99863-p45823/

 
Personel Alımları 2017 Personel Eleman İşçi Alımları 2017 Eleman Alımları Ak Gıda Ak Gıda Eleman Alımı Ak Gıda İşçi Alımı Ak Gıda Personel Alımları Ak Gıda Personel Eleman Alımları Eleman Alımları 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.