AFAD KPSS 2016/2 ile Personel Alacak

Kamu personeli olmak isteyen 6 milyon aday Kamu Personeli Seçme Sınavından aldığı puan ile birlikte atana bilmek üzere tercih yapmayı bekliyor. 2016/2 KPSS ile atama yapılacak memur sayısı 2 bin 50 olarak belirlenmişti.

AFAD KPSS 2016/2 ile Personel Alacak

Kamu personeli olmak isteyen 6 milyon aday Kamu Personeli Seçme Sınavından aldığı puan ile birlikte atana bilmek üzere tercih yapmayı bekliyor. 2016/2 KPSS ile atama yapılacak memur sayısı 2 bin 50 olarak belirlenmişti. Atama yapılacak kurumlar arasında olan AFAD'a hangi kadrolara alım yapacağı gibi bilgiler aşağıda liste olarak verilmiştir.

  1. Tekniker ( Önlisans )
  2. Santral Memuru ( Önlisans )
  3. Satınalma Memuru ( Önlisans )
  4. Ambar Memuru ( Önlisans )
  5. Sağlık çeşme esort Memuru ( Önlisans )
  6. Hizmetli ( Ortaöğretim ) 
  7. Şoför ( Ortaöğretim - Önlisans )
  8. Mimar ( Lisans )
  9. Enformasyon Memuru ( Lisans )
  10. Avukat ( Lisans )
  11. Mühendis ( Lisans )

AFAD bünyesine alınacak personellerin hangi şehirlerde istihdam edileceğine dair henüz net bir açıklama yapılmamıştır. İsbilgileri.com tüm kamu kurumlarının ilanlarını günlük olarak takip ederek sitemizde bulunan Kamu Personeli bölümümüzden günlük olarak paylaşıyoruz. Sitemizi tekip ederek özel sektör ve kamu kurumu iş ilanlarından haberdar olabilirsiniz.

 
AFAD Memur Alimi 2017 AFAD Personel Alımı AFAD İş Başvurusu AFAD Kamu İşçi Alımı Memur İşçi Alımı Personel Alımı 2017 İşçi Memur Personel Alımı 2017 İŞKUR AFAD İşçi Alımı My Memur
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.