Adalet Bakanlığına16 Bin Personel Alımı Yapılacak

Adalet Bakanlığı her yıl bünyesinin personel ihtiyaçlarını karşılamak üzere farklı kadrolara binlerce personel alımı yapmaktadır.

Adalet Bakanlığına16 Bin Personel Alımı Yapılacak

Adalet Bakanlığı her yıl bünyesinin personel ihtiyaçlarını karşılamak üzere farklı kadrolara binlerce personel alımı yapmaktadır. Bakanlık diğer tüm kamu kurumları gibi personel alımlarında Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aramaktadır. Yayınlanan ilanlar için istenen puanı almış olan adaylar başvuru şartlarını karşıladığı sürece yayınlanan ilanlara başvuru yapabilmektedir. Her sene ihtiyacı olduğu kadar personel alımı yapan Adalet Bakanlığı 2017 yılında 16 bin personel alımı yapılacağı Bakan Bekir Bozdağ tarafından açıklandı.

2017 yılı Plan ve Bütçe Komisyonun da açıklamalar yapan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Bakanlık 2017 yılının farklı aylarında toplam 16 bin personel alımı yapacağını duyurdu. Adalet Bakanlığı iş ilanlarını takip eden adaylar bu haber sonrası memnuniyetlerini sosyal medya üzerinden yaptıkları yorumlar ile dile getirdiler.

trinkbet

Adalet Bakanlığının 16 bin personel alımını ne zaman başlayacağı hakkında henüz net bir tarih verilmedi. Şimdilik bu konu hakkında net olarak ne zaman  alımların yapılacağı ve hangi kadrolar için kaç personel alımı yapılması beklendiği konularında her hangi bir açıklama yok. Sitemizi takip ederek yayınlanan ilanları günlük olarak takip edebilirsiniz. 

 
Adalet Bakanlığı Personel Alımı İnfaz Koruma Memuru Alıyor Gardiyan Alımı İş İlanları Zabıt Katibi Alımı 2017 Adalet Bakanlığı Memur Alımı Memur Alımı 2017 Personel Alımı 2017 KPSS Memur Alımı 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.