ABB Elektrik Personel Alımı İş İlanı

ABB Elektrik çok sayıda personel alımı yapıyor.

ABB Elektrik Personel Alımı İş İlanı

ABB Elektrik Personel Alımı

Ülkemizde çok sayıda yatırımı olan ABB Elektrik personel alımı yapıyor. ABB Elektrik insan kaynakları departmanı yaptığı duyuruda çok sayıda personel alımı yapacağını duyurmuştur. ABB Elektrik iş başvurusu yaparak yeni bir kariyere sahip olmak istermisiniz? ABB Elektrik iş ilanları hakkında güncel medya ve kariyer siteleri üzerinden yaptığımız incelemede bir çok pozisyon için ilan yayınladığını tesbit ettik. 

ABB Elektrik İnsan Kaynakları

Nasıl Çalışıyoruz

Kendimize iddialı hedefler belirlemekle kalmıyor, bu hedeflere nasıl ulaşacağımız konusunda net bir anlaşmaya varıyoruz: Bizler için yöntemler en az sonuçlar kadar önemlidir.

Bu nedenle, sorumluluk, saygı ve kararlılığı temel alan, net tanımlanmış bir dizi ilkeye sahibiz. Bu ilkeler günlük işlerimize, sağlık ve güvenlik konularına yaklaşımımıza ve daha pek çok konuya global vizyonlu kurumsal bir vatandaş gibi bakmamız için bize yol gösteriyor.

Neden ABB?

İşbirliği ve birlikte çalışma ruhu ile başarabileceklerimizin sınırı yok.

ABB’de çalışanlar, daha iyi bir dünya yaratmak yolunda arkalarında kalıcı iz bırakma fırsatını yakalar. Aramıza katılmak için global düşünmeniz, fark yaratmanız, akıllı ve dürüst olmanız yeterlidir.

ABB Elektrik Personel Alımı

ABB Elektrik personel alımı yapmak üzere kendi kariyer sayfasını kullanmaktadır. ABB Elektrik alımlarının büyük miktarını istanbulda gerçekleştirmektedir. Yayında 30 dan fazla iş ilanı bulunan bu büyük kurumun bir parçası olmak için hemen iş başvurunuzu yaparak şansınızı deneyebilirsiniz. Başvuru adresi alt kısımda sizlerle paylaşılan linktir.

http://new.abb.com/tr/kariyer/nasil-basvurulur

 
ABB Elektrik Eleman Alımı ABB Elektrik İnsan Kaynakları ABB Elektrik İş Başvurusu ABB Elektrik İş İlanları ABB Elektrik İşçi Alımı ABB Elektrik Personel Alımı 2017 İş İlanları 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.