500 Çağrı Merkezi Elemanı Alınacak

İş arayanlar için firmalar tarafından yayınlanmış olan çok sayıda ilan bulunmaktadır verilen iş ilanlarının büyük bir bölümünü Çağrı Merkezleri vermektedir.

500 Çağrı Merkezi Elemanı Alınacak

İş arayanlar için firmalar tarafından yayınlanmış olan çok sayıda ilan bulunmaktadır verilen iş ilanlarının büyük bir bölümünü Çağrı Merkezleri vermektedir. Haberimizin devamında kurumların ve Çağrı Merkezi Elemanı alan firmaların ihtiyacı olan bu pozisyonun başvuru şartlarını paylaşacağız. Hepimizin bildiği gibi artık hastaneler, bankalar, kurumsal şirketler ve devlet kurumları çağrı merkezi ile arayanlara hizmet veriyor. Eğer sizde 7/24 hizmet veren çağrı merkezlerinden birinde çalışmak istiyorsanız mutlaka yayında ulan ilanlara başvuru yapmanızı öneriyoruz.

Bazı kurumlar kendi çağrı merkezini kurarak hesap verirken bazı kurumlar ise çağrı merkezi şirketleri ile anlaşarak müşterilerine hizmet vermeye çalışıyor. İletişim beceriniz varsa ve telefonda konuştuğunuz insanlara en iyi desteği verebileceğinize inancınız varsa hemen başvuru yapabilirsiniz. Maaş artı prim ile çalışan çağrı merkezi elemanlarının çalışma şartlarıda son derece iyidir. Firmaların çağrı merkezi personellerinden talep ettiği kriterler aşağıdaki gibidir.

Başvuru Şartları:

⇒ Müşteri odaklı ve insan ilişkilerinde başarılı,
⇒ Tercihen son 6 ay çalışması olmayan adaylar,
⇒ Ses tonu ve diksiyonu düzgün,
⇒ Azimli ve ekip ruhuna sahip,
⇒ Çağrı Merkezi’nde kariyer hedefleyen,
⇒ Önlisans veya Üniversite mezunu,
⇒ Tercihen çağrı merkezi deneyimi bulunan,
⇒ MS Office programları kullanabilen,
⇒ Hızlı klavye kullanabilen,
⇒ Ekip çalışmasına uygun ve uyumlu,
⇒ Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya 2 yıl tecilli

Başvuru şartları firmaya göre değişiklik gösterebilir. Ancak genellikle istenen kriterler aşağıdaki gibidir sizde bu sektörde çalışmak istiyorsanız aşağıdaki linke tıklayıp firmaların yayınladığı ilanlara ulaşabilirsiniz. 

http://www.yenibiris.com/cagri-merkezi-urun-ve-hizmetleri-is-ilanlari

 
Çağrı Merkezi Alımı İstanbul Çağrı Merkezi Elemanı Ankara İş İlanları Çağrı Merkezi Elemanı İş İlanları 2017 Çağrı Merkezi Personeli Alımı 2017 Call Center İş İlanları 2017 Personel Alımları
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.