25 Bin Güvenlik Korucusu Alımı

Artan terör olayları ile mücadele etmek için Türk Silahlı Kuvvetleri operasyonlarını daha etkili olması için bünyesindeki özel kuvvetler başta olmak üzere güvenlik personeli alımı yapılmaya başlandı.

25 Bin Güvenlik Korucusu Alımı

Artan terör olayları ile mücadele etmek için Türk Silahlı Kuvvetleri operasyonlarını daha etkili olması için bünyesindeki özel kuvvetler başta olmak üzere güvenlik personeli alımı yapılmaya başlandı. İçişleri Bakanlığı Türk Silahlı Kuvvetleri ve Özel haraket daire başkanlığı bünyesini güçlendirmek için personel almaya devam ediyor. Alınan güvenlik önlemleri ile birlikte köylerde terör örgütleri ile mücadele edebilmek içinde köy korucuları almak için harekete geçti.

Görevine devam eden 47 bin köy korucusu bulunuyor bu korucuların 15 bini emekli olacak diye planlanıyor. Emekli olacak korucuların yerine güvenlik önlemlerini artırmak için yeni güvenlik görevlilerinin alınması bekleniyor.

Emekli olacak 15 bin köy korucusunun yerine toplam 15 bin köy korucusunun en kısa sürede istihdam edilmesi beklenmekte geçtiğimiz yıllarda boşalan kadrolar için 2 bin 500 köy korucusu daha istihdam edilecek. Bakanlar Kurulunun'da alınan karar ile 5 bin köy korucusu daha alınması planlanıyor. Yani toplam'da 25 bin güvenlik korucusu alımı yapılacak.

Yeni dönemde 25 bin güvenlik korucusu göreve başlayacak. Tüm gelişmeleri sitemiz üzerinden takip edebilirsiniz.

 
Korucu alımı Güvenlik korucusu alımı Güvenlik korucu alımı Korucu alımı 2017 Korucu olma şartları Korucu maaşları 2017 Korucu iş başvurusu Devlet korucu alımı yapıyor Personel alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.