20 Bin Polis Memuru Alınacak

Efkan Ala'nın İçişleri Bakanlığından alınmasından sonra göreve gelen Süleyman Soylu, polis memuru alımları ile ilgili müjdeli haberi verdi.

20 Bin Polis Memuru Alınacak

Efkan Ala'nın İçişleri Bakanlığından alınmasından sonra göreve gelen Süleyman Soylu, polis memuru alımları ile ilgili müjdeli haberi verdi. Önümüzdeki aylar içerisinde 20 bin polis memuru alımı ile ilgili açıklamalar yaptı. Polis memuru alımlarının başlayacağı tarihi vermeyen Soylu, Önümüzdeki aylar içerisinde bu alımların başlayacağı bilgisini verdi.

İçişleri Bakanı Soylu, 20 bin polis memuru alımında şartların henüz netleşmediğii ancak alımı planlanan 20 bin polis memurunun 10 bin adetinin Özel Harekat Polisi olarak KPSS sınavına girmeyenlarden olacağı bilgisini verdi. Diğer 10 bin polis memurunun ise kamu personeli seçme sınavından en az 60 puan almış olması ve üniversite mezunu olması gerekmektedir.

Olağan Üstü Hal OHAL'de olduğumuz için şartlarında değişiklik olacak mı henüz bir bilgi bulunmamaktadır. Eğer alım şartlarında bir değişiklik olmaz ise alımlar düşük kpss puanı ile gerçekleştirilecektir. İlerleyen günlerde bu konu hakkında net bilgiler gelecektir.

 
Polis Olma Şartları Nedir Polis Memuru Alımları Ne Zaman Başlıyor Özel Harekat Polisi Alımı Kamu Personel Alımları KPSS'siz Polis Olma Şartları Sınavsız Polis Alımları Başlıyor
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.