15 Bin Öğretmen Daha Alınabilir

Yazılı ve görsel medyada yayınlanan haberlere göre Milli Eğitim Bakanlığı, önümüzdeki günler içerisinde 15 bin öğretmen alımı daha yapacak.

15 Bin Öğretmen Daha Alınabilir

Yazılı ve görsel medyada yayınlanan haberlere göre Milli Eğitim Bakanlığı, önümüzdeki günler içerisinde 15 bin öğretmen alımı daha yapacak. 2016 - 2017 eğitim öğretim yılının başlaması ile birlikte 45 bin yeni öğretmende görevine başlayacak. Bu sayının 2016 yılı sonuna kadar alınacak 15 bin yeni öğretmenle birlite toplam 60 bin öğretmen görevine başlamış olacaktır.

 

Darbe girişimi sonrası açığa alınan öğretmenlerin yerine 15 bin sözleşmeli öğretmen alım çalışmalarına devam etmekte olan Milli Eğitim Bakanlığı, Fetö'cü öğretmenlerden boşalan kadrolarına yıl sonuna kadar 15 bin 4/B öğretmen alımı daha yapacaktır. Milli Eğitim Bakanlığı, mevcut durumda 15 bin öğretmen alımı çalışmaları kapsamında öğretmen adaylarını mülakata almaya başlarken, ders ziliyle birlikte bu öğretmenlere işbaşı yaptıracak.

Fetöcü terör örgürütünün darbe girişiminden sonra açığa alınan 40 binden fazla öğretmen ve sözleşmeli paersonelleri mercek altına alan bakanlık 28 bin kadar personeli ihraç edecek. Yeni öğretmen alımları için net bir tarih verilmemiştir ancak; önümüzdeki aylarda 15 bin öğretmen alımı ile ilgili detaylar netleşmeye başlayacaktır.

 
Yeni Öğretmen Alımları Öğretmen Atama Sonuçları 15 Bin Yeni Öğretmen Alınıyor Öğretmen Alımları Personel Alımı 2017 İş İlanları 2017 İşin Olsa
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.