10 Bin Sözleşmeli Sağlık Personeli Alımı Olabilir

Sağlık Bakanlığına 10 Bin 827 Sözleşmeli Sağlık Personeli Alımı Yapılabilir

10 Bin Sözleşmeli Sağlık Personeli Alımı Olabilir

10 Bin Sözleşmeli Sağlık Personeli Alımı

Sağlık Bakanlığı geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl içerisinde bünyesindeki personel ihtiyacını gidermek için sağlık personeli almaya devam ediyor.  Özellikle ihtiyaç duyduğu pozisyonlara kadrolu olarak işe alacak olsada alınacak kişiler sözleşmeli olarak alınacak. Alım yapılacak sözleşmeli personeller belli bir süre sonra memur kadrosuna atanabilecek.  Önceki  dönemlerde  10 bin 827 kişi sözleşmeli sağlık personeli pozisyonunda istihdam edilmekteydi.  Önceki dönemde görev yapan  sözleşmeli personellerin hepsi  kadroya alınınca sözleşmeli kadrolar iptal edilmiş oldu.

Sağlık Bakanlığına 10.827 Yeni Kadro Açıldı

Tüm bu gelişmeler sonrasınsı hükümet tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisine gönderilen yasa tasarısı kapsamında 10 bin 827 kişilik kadronun sözleşmeli sağlık personeli kadrosunun tekrar yürürlüğe getirilmesi talep edildi. Tüm bu gelişmelerin sonrasında yasa onaylanırsa;

Kadroya alınan 10 bin 827 personel için sözleşmeli sağlık kadrosu tekrar açılacak ve 10 bin 827 kişilik sağlık personeline ihtiyaç duyulacak. TBMM’de yapılacak olan istişarelerin sonucu ne olur tam  bilinmiyor fakat istihdam edilecek personel sayısı oldukça fazla olduğundan dolayı Zeplin Uçak Oyunları sağlık sektöründe çalışmak isteyenler kararı merakla beklemeye başladılar bile. Eğer beklenen haber gelir ve bahsi geçen 10 bin 827 personel alımı onaylanırsa belirli süre sözleşmeli olarak çalıştırılacak personeller sonrasında kadro alabilecekler.

 
Sözleşmeli Sağlık Personeli Alımı 2017 10 Bin Sağlık Personeli Alınacak Sözleşmeli Sağlık Personeli Alımı Kamu Hastanelerine Personel Alımı Personel Alımı 2017 İş İlanları 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.