10 Bin Polis Alımın'da Askerlik Şartı Kaldırıldı

Uzun zamandır gündemde olan 10 Bin Özel Harekat Polisi Alımı ile ilgili son gelişmeler hakkında yeni açıklamalar geldi. İşte detaylar..

10 Bin Polis Alımın'da Askerlik Şartı Kaldırıldı

Uzun zamandır gündemde olan 10 Bin Özel Harekat Polisi Alımı ile ilgili son gelişmeler hakkında yeni açıklamalar geldi. Emniyet Genel Müdürlüğü geçen ay Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı olmadan en az lise mezunu 10 bin özel harekat polisi alımı yapacağını duyurmuştu. Bildiğiniz gibi Emniyet Genel Müdürlüğü 10 bin Polis özel harekat alımında KPSS ile lisans mezunu olma şartı istemişti. Lise mezunları arasından alınacak 10 Bin Özel Harekat Polisi için askerlik şartı olmayacak işte detaylar.

Uzun zamandır yapılan haberlere yorum yapan binlerce kişi 10 bin Polis Özel Harekat alımında askerlik şartının kaldırılması yönünde bir çok yorum ve soru gelmekteydi. Bilindiği gibi başvuru için yaş sınırıda getirilmişti ancak 28 olan yaş sınırında her hangi bir gelişme yok.

29 Ekim 2016 tarihinli resmi gazete bildiride Polis Özel Harekat alımında istenen askerliği yapmış olma şartının kaldırıldığı öğrenildi. Bu bildiriye göre Polis Özel Harekat adayı vatanına hizmet edeceği için askerlik yapmış olmasına gerek kalmayacak Polis Akademisi Başkanlığında yapılacak olan tüm eğitimlerde adayın askerlikte öğreneceği her şey öğretilmiş olacak.

 
10 Bin Polis Özel Harekat Alımı Şartları 10 Bin Polis Özel Harekat Alımı Askerlik 10 Bin Polis Özel Harekat Alımı Polis Alımı 2017 Polis Memuru Olma Şartları 2017 Polis Okulu Sınavları POH
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.