FLO Ayakkabı Personel Alımı İş Başvurusu 2017

Ayakkabı satışı sektöründe ülkemizin en büyük markası olan kaliteli ürünleri ile müşterilerinin ilgisini çekmeyi başarmış olan FLO personel alımı yapmaktadır.

FLO Ayakkabı Personel Alımı İş Başvurusu 2017

Ayakkabı satışı sektöründe ülkemizin en büyük markası olan kaliteli ürünleri ile müşterilerinin ilgisini çekmeyi başarmış olan FLO personel alımı yapmaktadır. Türkiye genelinde mağazaları olan firma bünyesinde mağaza müdürü, satış danışmanı, mağaza şefi ve kasiyer gibi kadrolar bulunmaktadır. Özellikle satış danışmanı pozisyonu için lise mezunu gençlere sunduğu iş imkanları ile sektörde çalışmak isteyenlerin başvuru yaptığı markalardan biri haline gelmiştir. Sizde FLO ayakkabı mağazalarından birinde çalışmak istiyorsanız öncelikle yayınlanan ilanların hangi illerde yapıldığını incelemenizi öneriyoruz.

FLO İnsan Kaynakları birimi tarafından verilen ilanları incelediğimizde en ilgi çeken ilanın satış danışmanı pozisyonu olduğunu söyleyebiliriz. 43 ilanı olan FLO ayakkabı mağazaları İstanbul, İzmir, Ankara, Samsun, Kocaeli, Manisa ve Aydın illeri başta olmak üzere farklı bir çok il için ilan verilmiştir. Satış Danışmanı olarak iş başvurusu yapmak isteyen adayların aşağıdaki başvuru şartlarına uygun olması istenmektedir.

pasgol

⇒ En az lise mezunu olan adaylar,
⇒ Tercihen Perakende sektöründe satış danışmanlığı tecrübesine sahip
⇒ Analitik düşünme yeteneğine sahip
⇒ Genç, dinamik, güleryüzlü ve yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek
⇒ İş disiplinine sahip
⇒ Tercihen MS Office uygulamalarına hakim
⇒ Müşteri odaklı düşünen
⇒ Askerlik ile min. 2 yıl ilişiği bulunmayan

Yukarıdaki kriterlere uygun olan adaylar ilgili ilana başvuru yapabilir. FLO Kasiyer olarak çalışmak isteyen adaylar içinde aynı kriterleri aramaktadır. Sizde firmanın tüm ilan ve detaylarını incelemek istiyorsanız alttaki balantı linkine tıklayıp iş başvuru sayfasını ziyaret edebilirsiniz. 

http://www.kariyer.net/flo-is-ilanlari-c6024-p37383/

 
Satış Danışmanı İş İlanları 2017 FLO Ayakkabı İş İlanları 2017 FLO Satış Danışmanı Alımı 2017 İstanbul Kasiyer Arayan Mağazalar Mağaza Personeli Alımı 2017 Konya İş İlanları 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.