Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Personel Alım İlanı

YÖK memur alımı,personel, YÖK,Kamuya Sözleşmeli Personel Alımı, YÖK Personel Alımı, Sözleşmeli Personel Alımı 2019, Kamuya Personel Alımı, Personel Alımı 2019,

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Personel Alım İlanı

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Personel Alımı

Yükseköğretim Kurulu tarafından verilen ilanda sözleşmeli olarak çalıştırılmak üzere 4 adet uzman alımı yapacaktır. Başvuru yapmak isteyen adayların 15 Nisan ile 30 Nisan 2016 tarihine kadar başvurularını yapmaları gerekmektedir. Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı alım yapacağı personeller için belli başlı bazı şartlar talep etmektedir. Şimdi dilerseniz başvuru şartlarını inceleyelim.

Başvuru Şartları

— 35 yaşından gün almamış olmak, Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış veya 2 yıl tecilli olan adaylar, 

— 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 48.maddesinde belirtilen niteliklere sahip olan adaylar,

— İngilizce dilinden KPDS, YDS veya denkliği kabul edilmiş sınavlardan B düzeyinde puan almış olmak, Eş zamanlı çeviri yapacak seviyede İngilizce bilen adaylar

— Dört yıllık fakültelerin lisans programlarından mezun olan adaylar,

— KPSS sınavına girmiş olmak ve KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olan adaylar.

Nasıl Başvuru Yapılır

Başvurular ilanın yayınlandığı günden itibaren www.yok.gov.tr  internet sitesi üzerinde bulunan başvuru formunu tam ve eksiksiz doldurup sonrasında vesikalık fotograflarını ekleyip istenilen belgelerle birlikte en geç 30 Nisan 2016 tarihine kadar başvurmaları gerekmektedir. Bu ilan ile ilgili olarak daha fazla bilgi almak için Devlet Personel Başkanlığının internet sitesini kullanarak tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

https://www.yok.gov.tr/Sayfalar/DuyuruDetay.aspx?did=836

 
yök personel alımı yök sözleşmeli personel alımı sözleşmeli personel alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.