Adli Tıp Kurumu farklı kadrolara en az lise mezunu 221 sözleşmeli personel alımı

Adli Tıp Kurumu sözleşmeli personel alımı kapsamında en az lise mezunu olmak üzere farklı kadrolarda görevlendirilecek 221 sözleşmeli personel alımı yapıyor.

Adli Tıp Kurumu farklı kadrolara en az lise mezunu 221 sözleşmeli personel alımı

Adli Tıp Kurumu Merkez ve Taşra Teşkilatında istihdam edilmek üzere aşağıda niteliği ve özel şartları belirtilen 221 pozisyon için Adli Tıp Kurumu Başkanlığınca yapılacak sözlü sınav sonucuna göre sözleşmeli personel istihdamı yapılacaktır.

Adli Tıp Kurumu Başkanlığınca yapılacak sözlü sınavlara 2020 yılı KPSS’ye giren ve her pozisyon için aranan puan türünden en az 70 puan alan adaylar başvurabilecektir. Başvuruda bulunacakların Adalet Bakanlığı Memur Sınav, Atama ve Nakil Yönetmeliğinin 5 ve 6’ncı maddelerinde yazılı olan şartlar ile bu ilanın 4’üncü maddesinde belirtilen şartları taşımaları gerekmektedir.

Sözlü sınavlara, merkezi sınavda alınan puanlar esas olmak kaydıyla, en yüksek puandan başlamak üzere her pozisyon için ilân edilen pozisyon sayısının 3 katı kadar aday çağrılacaktır.

Adli Tıp Kurumu Sözleşmeli Alımı Genel Şartları

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • 35 yaşını bitirmemiş olmak. (01 Ocak 1985 ve sonrası doğumlular müracaat edebilecektir.)
  • Koruma ve Güvenlik Görevlisi ile İnfaz ve Koruma Memuru pozisyonu için 30 yaşını bitirmemiş olmak. (01 Ocak 1990 ve sonrası doğumlu olanlar sınava müracaat edebilecektir.)
  • Askerlikle ilgisi bulunmamak,
  • 657 sayılı Kanunun değişik 48/1-A/5 bendinde sayılan suçlardan mahkûm olmamak,
  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak,
  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • Son müracaat tarihi itibarıyla atanılacak pozisyon için gerekli öğrenim niteliğini taşıyor olmak.
  • Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması sonucu olumlu olmak.

Adli Tıp Kurumu iş başvurusu yeri ve şekli:

Adaylar başvurularını e-Devlet üzerinden Adli Tıp Kurumu Başkanlığı - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) adresi üzerinden giriş yaparak, e-Devlet üzerinde başvuru tarih aralığında aktif hale gelecek olan iş başvuru ekranını kullanarak yapacaklardır. Şahsen veya posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecektir. Adaylar her bir kadro için yalnızca bir başvuru yapabileceklerdir.

Başvuru tarihleri: Başvurular 18 Temmuz 2022 günü saat 10:00'da başlayıp, 29 Temmuz Cuma günü saat 23:59 itibarıyla sona erecektir.

Sözlü sınav yeri, tarihi ve saati: İlan edilen tüm pozisyonlar için sözlü sınavlar Adli Tıp Kurumu Başkanlığının İstanbul Bahçelievler’de bulunan merkez binasında yapılacak olup, sözlü sınav tarihleri daha sonra ilan edilecektir.

Adli Tıp Kurumu Personel Alımı Kadroları, Kontenjanları ve Özel Şartları

 
Adli Tıp personel alımı Lise mezunu kamu personeli alımı Lise mezunu iş ilanları Kamu lise mezunu alımları Adli tıp şoför alımı kamu güvenlik görevlisi iş ilanları Adli tıp güvenlik görevlisi alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.