Orman Genel Müdürlüğü 1833 Sözleşmeli Personel Alımı Kadro Dağılımları

Tarım Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü 283 Orman Mühendisi, 50 Orman Endüstri Mühendisi ve 1500 Orman Muhafaza Memuru alımı duyurusu yaptı.

Orman Genel Müdürlüğü 1833 Sözleşmeli Personel Alımı Kadro Dağılımları

Orman Genel Müdürlüğü 1833 sözleşmeli personel alımı yapacağını sosyal medya üzerinden duyurmuştu. Genel müdürlük şimdi de alım yapacağı 1833 kişilik kadronun hangi pozisyonlara yapılacağını yayımladı. Orman genel müdürlüğü taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere EK-1 de yer alan iller için sözlü ve uygulamalı sınavla sözleşmeli personel pozisyonunda 283 adet Orman Mühendisi, 50 adet Orman Endüstri Mühendisi ve 1500 adet Orman Muhafaza Memuru alımı yapılacaktır.

Orman Mühendisi Alımında Aranan Şartlar

  • 2020 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından (2020-KPSSP3) en az 70 puan almış olmak.
  • Yükseköğrenim kurumlarının lisans programlarından; Orman Mühendisliği bölümünden mezun olmak.

Orman Endüstri Mühendisi Alımı Şartları

  • 2020 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından (2020-KPSSP3) en az 70 puan almış olmak.
  • Yükseköğrenim kurumlarının lisans programlarından; Orman Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olmak.

Orman Muhafaza Memuru Alımı Şartları Neler?

  • 2020 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından (2020-KPSSP93) en az 65 puan almış olmak,
  • Yükseköğrenim kurumlarına bağlı ön lisans programlarından; Ormancılık ve Orman Ürünleri, Orman İşletmeciliği, Ormancılık, Orman Ürünleri, Odun Dışı Orman Ürünleri, Fidan Yetiştiriciliği, Fidan Yetiştirme, Fidan ve Fidecilik, Budama ve Aşılama, Avcılık ve Yaban Hayatı, Av ve Yaban Hayatı bölümlerinin birinden mezun olmak.

Orman Genel Müdürülüğü Perosnel Alımı iş başvurusu şekli ve zamanı

Adaylar 4-10 Nisan 2022 tarihleri arasında e-Devlet üzerinde Orman Genel Müdürlüğü - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresi üzerinden e-Devlet şifreleri ile başvuru yapacaklardır. Adayların başvuru işleminden önce e-Devlet şifresi edinmeleri ve sisteme e-Devlet şifreleri ile girmeler igerekmektedir.

Başvurular EK 1 listede belirtilen iller bazında adayın tercihine göre yapılacak olup her aday en fazla 20 adet tercih yapabilecektir. KPSS puanı en yüksek olan adaydan başlayarak yapılacak sıralama sonucu her il için belirlenen pozisyonun 4 katına kadar aday ve son adayla eşit puana sahip adayların olması halinde bunlar da son adayla birlikte sözlü ve uygulamalı sınava girmeye hak kazanacaktır.

Orman Genel Müdürlüğü Personel Alımı Yapılacak Şehirler ve Kontenjanlar

 
Orman muhafaza memuru iş ilanları Orman muhafaza memuru alımı şartları Orman genel müdürlüğü personel alımı Avcılık ve yaban hayatı mezunu personel alımı orman ürünleri mezunu iş ilanları
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.