Milli Saraylar İdaresi Lise Mezunu Koruma ve Güvenlik Görevlisi Alımı

Milli Saraylar İdaresi Başkanlığında çalıştırılmak üzere en az lise mezunu olan ve kamu personeli seçme aınavı puanı bulunan karuma ve güvenlik görevlisi alımı yapılacaktır.

Milli Saraylar İdaresi Lise Mezunu Koruma ve Güvenlik Görevlisi Alımı

Milli Saraylar İdaresi Başkanlığında 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi kapsamında çalıştırılmak üzere, 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar”ın ek 2 nci maddesine göre, aşağıdaki tabloda başvuru özel şartları belirtilen 30 adet Koruma ve Güvenlik Görevlisi unvanında sözleşmeli personel alınacaktır.  Sözleşmeli olarak istihdam edilecek olan Koruma ve Güvenlik Görevlilerine sözlü sınav yapılacaktır. Sözlü sınava katılacak olan adaylarda aranan şartlar ise; 18 yaşını tamamlamış olmak, Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonucu olumlu olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almaya hak kazanmamış olmak, Herhangi bir kamu kurumunda çalışmakta iken görevden veya meslekten ihraç edilmemiş olmak, Askerlik durumu bakımından; askerlikle ilgisi bulunmamak, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi Alımı Özel Şartları Neler?

  • ÖSYM tarafından 2020 ve 2021 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarında lisans mezunları için KPSS P3, ön lisans mezunları için KPSS P93 ve lise mezunları için KPSS P94 puan türünde en az 60 puan almış olmak.
  • 10.6.2004 tarihli ve 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun’un 10 uncu maddesinde belirtiler şartlar ile “Özel Güvenlik Görevlileri Sağlık Şartları Yönetmeliği’nde belirtilen sağlık şartlarına sahip olmak,
  • Silahlı Güvenlik Kimlik Kartına sahip olmak veya Silahlı Özel Güvenlik Elemanı Sertifikasına sahip olmak,
  • Son başvuru tarihi itibarıyla 35 yaşını doldurmamış olmak.
  • Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı tarafından daha önce aynı unvan için yapılan sözlü sınava katılmaya hak kazanmamış olmak.

Milli Saraylar İdaresi Güvenlik Görevlisi Alımı Kontenjanları ve Öğrenim Şartları

  • KORUMA ve GÜVENLİK GÖREVLİSİ (10 Kişi) - Herhangi bir Lisans bölümünden mezun olmak, KPSS P3 + Sözlü Sınav
  • KORUMA ve GÜVENLİK GÖREVLİSİ (10 Kişi) - Herhangi bir Ön Lisans bölümünden mezun olmak, KPSS P93 + Sözlü Sınav
  • KORUMA ve GÜVENLİK GÖREVLİSİ (10 Kişi) - Lise ve dengi okul mezunu olmak, KPSS P94 + Sözlü Sınav

Koruma ve Güvenlik Görevlisi iş başvurusu süreci ve tarihleri

  • Başvurular 18 Mart 2022 tarihinde saat:23.59’da sona erecektir.
  • Başvurular, e-Devlet üzerinden Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı (https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr) internet sitesinden e- Devlet şifresi ile elektronik ortamda yapılacaktır.
  • Yurt içindeki veya yurt dışındaki öğretim kurumlarından mezun olup, bu ilanda aranılan öğrenim durumuna ilişkin denkliği olan adayların, diploma veya mezuniyet belgesi yerine denklik gösterir belgelerini pdf ya da jpeg formatında sisteme yüklemeleri gerekmektedir.
  • Erkek adayların askerlik bilgileri e-Devlet üzerinde Millî Savunma Bakanlığından otomatik olarak gelmektedir.
  • Kamu kurum ve kuruluşlarında 4/B sözleşmeli personel pozisyonlarında tam zamanlı olarak görev yapmakta iken kurumlarınca sözleşmesi feshedilen ya da sözleşmesini tek taraflı fesheden adayların, bir yıllık bekleme süresini doldurduklarını belgeleyebilmeleri için görev yaptıkları eski kurumlarından alınmış onaylı hizmet belgesini pdf formatında başvuru sırasında e-Devlet üzerinden yüklemeleri gerekmektedir.
  • Kariyer Kapısı-Kamu İşe Alım Platformu üzerinde “İşleminiz başarıyla gerçekleştirilmiştir…”ibaresi görülmeyen hiçbir başvuru değerlendirilmeye alınmayacaktır. Bu nedenle adaylar, başvuru işlemlerinin tamamlanıp tamamlanmadığını kontrol etmelidirler. aviator yasal mı
 
Milli Saraylar İdaresi personel alımı Milli Saraylar iş ilanları Kamu güvenlik görevlisi alımı Kamu iş ilanları 2022 Kamu güvenlik görevlisi iş ilanları Lise mezunu güvenlik görevlisi alımı Kamu lise mezunu iş ilanları Lise m
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.