Darphane ve Damga Matbaasına İŞKUR Üzerinden Farklı Kadrolarda Sürekli İşçi Alımı Yapılıyor

Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü’nün İstanbul’da istihdam edilmek üzere 4857 sayılı İş Kanunu ile bu Kanuna dayanılarak çıkarılan Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde 9 meslek için 47 kamu işçisi alımı yapılacaktır.

Darphane ve Damga Matbaasına İŞKUR Üzerinden Farklı Kadrolarda Sürekli İşçi Alımı Yapılıyor

Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü’nün İstanbul’da istihdam edilmek üzere yönetmelik hükümleri çerçevesinde 9 meslek için 47 kamu işçisi alımı yapılacaktır. Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğünde Vasıflı ve Vasıfsız işçi kadrolarına yerleşen adaylar 2 ay deneme süreli olarak yasal asgari ücretle göreve başlatılacaktır. İŞKUR tarafından bildirilen ve talep şartlarına uygun açık iş sayısının 4 katı kadar asıl ve asıl sayı kadar da yedek aday arasından sözlü sınav ile belirlenecektir.

Darphane Hangi Şehirde ve İlçelerde Alım Yapacaktır?

Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü’nün İstanbul’da, Dikilitaş Mahallesi Yenidoğan Sokak No:55 Beşiktaş ve Orhantepe Mah. Tekel Cad. No:6 Cevizli Kartal adreslerinde bulunan işyerlerine sürekli işçi alımını yapacaktır.

Darphane Hangi Kadrolara Kaç Sürekli İşçi Alımı Yapılacaktır?

Darphane ve damga matbaası genel müdürlüğü Türkiye iş kurumu üzerinden toplam 47 sürekli işçi alacaktır. Bu yapacağı alımlar 9 farklı branşta yapılacaktır. 3Aşağıya yazdığımız ilk üç branşta KPSS sınav puanı şartı bulunmaktadır. Bunların dışındaki kadrolarda KPSS şartı bulunmamaktadır. Bu branşlar liste halinde aşağıdadır.

  • Sürekli Döküm Ustası (4 Kişi) - Önlisans mezunu ve erkek olmak, 5 yıl döküm, hadde, metal pres teknolojileri deneyimini SGK kayıtları ile belgelemek.
  • Aşçı (1 Kişi) - Önlisans mezunu ve 3 yıl mesleki deneyimini SGK kayıtları ile belgelemek
  • Kimya Laboratuvarı Görevlisi (2 Kişi) - Önlisans kimya teknolojisi veya laboratuvar teknolojisi mezunu olmak.
  • Elektrik Teknolojisi Teknikeri / Elektrik-Elektronik Teknikeri (1 Kişi) - Önlisans mezunu ve 2 yıl mesleki deneyimini SGK kayıtları ile belgelemek.
  • Metal Dökümcü (6 Kişi) - Lise döküm bölümü mezunu olmak ve 2 yıl döküm, hadde, metal pres teknolojileri deneyimini SGK kayıtları ile belgelemek.
  • Makine Bakım Onarım Teknisyeni / Makine Bakım Onarımcısı (1 Kişi) - Lise makine bölümü mezunu olmak ve 2 yıl döküm, hadde, metal pres teknolojileri üretim ve bakımı konularında deneyimini SGK kayıtları ile belgelemek.
  • Matbaa İşçisi (30 Kişi) - Lise mezunu olmak ve Matbaacılık alanında, Yüksek Güvenlikli Baskı Teknikleri veya Dijital Baskı ve Güvenlikli Basım Teknikleri konularında en az 3 yıllık deneyimi SGK kayıtları ile belgelendirmek.
  • Aşçı Yardımcısı (1 Kişi) - Lise aşçılık bölümü mezunu ve 1 yıl mesleki deneyimini SGK kayıtları ile belgelemek.
  • Forklift Operatörü (1 Kişi) - Lise mezunu ve Forklift kullanım ehliyetine sahip olmak

Darphane ve Damga Matbaası iş başvurusu şekli

Başvurular Türkiye iş kurumu il müdürlüklerinden ve www.iskur.gov.tr internet sitesi üzerinden yapılacaktır. İnternet üzerinden başvuru yapacaklar işkur internet sitesine giriş yaptıktan sonra iş ilanları kısmına iş aramak için "Darphane" yazmaları durumunda kurumun işçi alımı ilanları göreceklerdir.

 
Kamu aşçı alım ilanları 2020 Kamu aşçı yardımcısı alımları Darphane döküm işçisi alımı Matbaa işçisi iş ilanları
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.