Yaylakent Belediyesi işkur aracılığıyla ilkokul mezunu temizlik işçisi alıyor

Çankırı Orta ilçesine bağlı Yaylakent Belediye Başkanlığı bünyesinde çalışmak üzere ilkokul mezunu temizlik işçisi alımı yapılıyor.

Yaylakent Belediyesi işkur aracılığıyla ilkokul mezunu temizlik işçisi alıyor

Yaylakent Belediyesi işkur aracılığıyla ilkokul mezunu temizlik işçisi alıyor

Çankırı ilinin Orta ilçesine bağlı bir belde olan Yaylakent Belediyesinin ilanından bahsedeceğiz. Yaylakent Belediyesi, belde olmasına rağmen Orta ilçesine 4 km. ve Çankırı il merkezine 70 km. uzaklıkta bulunmaktadır. Nüfus olarak 3 bin civarı kişi yaşamaktadır. Belediye Türkiye iş kurumu aracılığı ile açık durumda bulunan temizlik işçisi kadrosuna personel alımı yapacaktır. Bildiğiniz üzere belediyeler personel ve işçi alımları için Türkiye iş kurumu başvurularını esas alırlar. Bundan dolayı bu ilana başvuru yapacak olan kişiler işkur'a kayıtlı olmalıdırlar.

Yaylakent Belediyesi işkur’a gönderdiği işgücü istem formunda ilanın detaylarından bahsetmiştir. Bu detaylarda işe alımını yapacağı açık durumda bulunan 2 temizlik işçi kadrosuna kimlerin başvuruda bulunabileceği belirtilmiştir. Şimdi bu başvuru şartlarından bahsedelim.

Yaylakent Belediyesi Temizlik İşçisi Alımı Şartları

  • İlköğretim mezunu olmak,
  • Bay veya Bayan olmak,
  • Çankırı’nın Orta ilçesinde veya Yaylakent beldesinde ikamet ediyor olmak

Belediyenin bu şartlar dışında adaylardan başka bir koşulu bulunmamaktadır. Başvuru sayısının fazla olacağı düşünülerek başvuru yapan adaylara 8 Şubat 2018 tarihinde belediye binasında noter huzurunda kura çekilişi yapılacaktır. Adaylar 1 Şubat 2018 tarihine kadar işkur üzerinden ister internet üzerinden isterseniz de Türkiye iş kurumu il müdürlüklerine şahsen başvuruda bulunabilirsiniz. Başvuruları kabul edilip noter kurasında adı çıkan kişilere belediye tarafından sözlü sınav yapılacaktır. Bunda da başarılı olanlar belediye tarafından istihdam edileceklerdir. İşe alınacak kişiler belirli süreli yani geçici işçi statüsünde çalışacaklardır. Yaylakent Belediyesinin yayınladığı ilanı incelemek isteyenler https://goo.gl/bQ1YdS bağlantısından inceleyebilirler.

 
belediye temizlik işçisi iş ilanları 2018 çankırı orta ilçesi iş ilanları 2018 yaylakent belediyesi temizlik işçisi alımı şartları
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.