Antalya Büyükşehir Belediyesi tam zamanlı sürekli işçi alımı

Antalya Büyükşehir Belediyesi tam zamanlı sürekli işçi alımı yapıyor. Kimler belediye işçi alımına başvuru yapabilir? Antalya BB işçi alımı şartları neler?

Antalya Büyükşehir Belediyesi tam zamanlı sürekli işçi alımı

Antalya

ilinde ikamet edenlerin başvuruda bulunabileceği Antalya Büyükşehir Belediyesi sürekli işçi alımı ilanı haberi ile sizlerleyiz. Antalya Büyükşehir Belediyesi kurum dışı kamu işçisi alımı ilanı yayuımlayarak Korkuteli ilçesinde görevlendirilecek sürekli işçi alımı yapacağını duyurdu. Bildiğiniz üzere belediyeler personel ve işçi alımlarını alım yapılacak kadrolara göre belirlemektedirler. Bundan dolayı alımların bazılarında kamu personeli seçme sınavına girme şartı bulunurken bazı ilanlarda ise işkur üzerinden başvuru yapmak yeterlidir. Hatta bazı başvuruları belediyeler direk belediye yazı işleri müdürlüğüne başvuruları alarak yapmaktadırlar.

Antalya Büyükşehir Belediyesi sürekli işçi alımı

Antalya Büyükeşehir Belediyesine bağlı şirket olan Antalya insan kaynakları A.Ş. tarafından yayımlanan ilana göre Muratpaşa, Konyaaltı, Kepez ve Korkuteli ilçelerinde görevlendirilecek temizlik işçisi alınacaktır. Cadde ve sokak temizliği görevi yapacak olan işçiler sürekli ve tam zamanlı olarak görevlendirileceklerdir. Bu kapmsamda toplam elli dört işçi alımı yapılacaktır. 50 işçi merkez ilçelere 4 işçi de Korkuteli ilçesinde görevlendirilecektir. Başvuru işçi aranan herhangi bir şart bulunmamaktadır. En az ilkokul mezunu olan kişiler ve Antalya'da ikamet eden kişiler iş başvurusu yapabilceklerdir.

Antalya BB Sürekli İşçi Alımı Başvurusu Nereye ve Nasıl Yapılacaktır?

Yukarıdak şartlara uyan kişiler iş başvurusunda bulunmak isterlerse "Yüksekalan mah. Adnan Menderes Bulvarı Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası"na giderek 30 Temmuz 2020 tarihine kadar Mehtap İnce hanıma başvurularını yapabilirler.

antalya haber box bilişim haber antalya antalya webtasarım antalya tasarım seo antalya haberler
 
Antalya iş ilanları 2020 Belediye sürekli işçi alımı 2020 Antalya Büyükşehir Belediyesi işçi alımı Antalya Büyükşehir Belediyesi iş ilanları 2020 Belediye iş ilanları
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.