Akhisar Belediyesi sözlü mülakat ile sözleşmeli personel alımı şartlarını yayımladı

Manisa’nın Akhisar ilçesi belediye başkanlığı 5393 sayılı belediye kanununa göre tam zamanlı sözleşmeli personel alımı için iş ilanı yayınladı.

Akhisar Belediyesi sözlü mülakat ile sözleşmeli personel alımı şartlarını yayımladı

Akhisar Belediyesi sözlü mülakat ile sözleşmeli personel alımı şartlarını yayımladı

Manisa’nın Akhisar ilçesi belediye başkanlığı 5393 sayılı belediye kanununa göre tam zamanlı sözleşmeli personel alımı için iş ilanı yayınladı. Özellikle Spot toto süper lige kazandığı Türkiye kupası ve Süper kupa maçlarından sonra UEFA Avrupa liginde gruplarda mücadele edecek olan Akhisarspor ile adını daha da duyuran ilçe bu sayede çevre illerin ve ilçelerin de dikkatini çekmiştir. İlanımızın başlığında belirttiğimiz gibi adaylara sözlü sınav yapılacaktır. Sözlü sınavda adaylara mesleki bilgileri, genel kültür, yetenek, davranış, ifade ve temsil yeteneği ve mesleğe uygunluğu gibi niteliklere sahip olmadığına bakılacaktır.

Sözleşmeli personel alımı şartları neler?

  • T.C. vatandaşı olmak,
  • Kamuda çalışmaya engeli olmamak,
  • Devlet memuru olma şartları taşımak,
  • Sağlık durumu iyi durumda olmak,
  • Adli sicili temiz olmak,
  • Erkekler askerliklerini yapmış olmak,

Başvuruları kabul edilen kişiler TC kimlik numaraları yazılı olan kimlik belgeleriyle birlikte sözlü sınava girebileceklerdir.  Başvurular için kişilere 3 gün süre verilmiştir. 19-21 Eylül 2018 tarihleri arasında başvurunuzu yapmalısınız. Başvurular Akhisar belediyesi insan kaynakları ve eğitim müdürlüğünden başvuru formu alınarak şahsen yapılacaktır. Sözlü mülakat 26 Eylül 2018 tarihinde yapılacaktır. Belediye sözlü mülakat sonuçlarını www.akhisar.bel.tr adresinde yayınlayacaktır.

Belediyeye başvuru sırasında oradan alıp dolduracağınız başvuru formunun yanında diploma, kimlik fotokopisi ve askerlik durumunu gösterir belgeyi başvuru yaparken teslim etmeniz gerekmektedir.

Akhisar Belediyesi hangi kadrolara personel alacaktır?

Belediye başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre belediye kadrosunda sözleşmeli olarak çalışacak 1 adet harita mühendisi ve 1 adet de şehir plancısı alınacaktır. Her iki kadro için de kişilerin üniversitelerden lisans düzeyinde mezun olmaları gerekmektedir. Belediyeden bilgi almak isteyenler 0236 413 5992 veya 4441145 nolu telefonlardan bilgi alabilirler.

 
akhisar sözleşmeli personel alımı belediye personel alım ilanları manisa sözleşmeli personel alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
MUSTAFA BİÇER     2020-11-18 İŞ ARIYORUM KAMYON VE FORKLİFT OPERATÖRÜYÜM SİZİNLE ÇALIŞMAK İSTİYIRUM