Çanakkale ve Bartın'da Belediyelere Zabıta Memuru Alımı Yapılıyor

Çanakkale Belediyesi ve Bartın Kurucaşile Belediyeleri Zabıta memuru alımı yapmak için ilan yayınladılar.

Çanakkale ve Bartın'da Belediyelere Zabıta Memuru Alımı Yapılıyor

Zabıta Memuru olmak isteyenler için iki belediyeden alım ilanları yayımlanmıştır. Şartları tutan kişiler süresi içerisinde iş ilanına başvuru yapabilirler. Zabıta memurluğu belediyeler tarafından kamu personeli seçme sınavına göre yapılmaktadır. Belediyelerin bazıları mülakat yaparak adayların seçimini yapmaktadırlar. Şimdi sizlere bahsettiğimiz zabıta memuru alımları Çanakkale Belediyesi ve Bartın'ın Kurucaşile Belediyeleri tarafından yayımlanmıştır. Çanakkale Belediyesi 6, Kurucaşile Belediyesi ise 1 zabıta memuru olmak üzere toplam 7 zabıta memuru alımı yapılacaktır. Çanakkale Belediyesi KPSS puanı olarak taban puanı 60 oalrak belirlemiş, Bartın Kurucaşile Belediyesi ise KPSS sınavından 75 puan ve üzeri şartı koymuştur.

Zabıta Memuru olma Şartları Neler?

  • 2020 yılı Kamu Personel Seçme Sınavından (KPSS) alım yapılacak kadroların karşısındaki puan türlerinden (KPSS P3 ve KPSS P93), belirtilen asgari KPSS puanını almış olmak,
  • 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinin (A) fıkrasında belirtilen genel şartların yanı sıra Belediye Zabıta Yönetmeliği’nin 13/A maddesindeki özel şartlara göre, zabıta memuru kadrolarına başvuru yapılabilmesi için; tartılma ve ölçülme aç karnına, soyunuk ve çıplak ayakla olmak kaydıyla erkeklerde en az 1.67 metre, kadınlarda en az 1.60 metre boyunda olmak ve boyun 1 metreden fazla olan kısmı ile kilosu arasında (+,-) 10 kilogramdan fazla fark olmaması. Boy ve kilo tespitleri belediyelerde yapılacaktır.
  • Sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak.
  • 13.10.1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen ve tablonun nitelik kısmında belirtilen en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

Zabıta Memurluğu Alımı Başvuru Tarihleri

  • Bartın Kurucaşile Belediyesi -> 21 - 24 Mart 2022 tarihlerinde mesai bitimine kadar Kurucaşileİlçesi Şile Mahallesi Bayraktar Sokak No:2 adresinde Kurucaşile Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne başvuru evraklarıyla birlikte başvuru yapmaları gerekmektedir.
  • Çanakkale Belediyesi -> 04 - 08 Nisan 2022 tarihleri arasında mesai bitimine kadar, İsmetpaşa Mahallesi Demircioğlu Caddesi No:132 17100 ÇANAKKALE adresindeki İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne başvuru evraklarını teslim edeceklerdir.

Zabıta Memuru Olmak için Gerekli olan Evraklar

  1. Başvuru Formu (Çanakkale Belediyesi için www.canakkale.bel.tr Kurucaşile Belediyesi için www.kurucasile.bel.tr adresi üzerinden temin edilecektir.)
  2. Nüfus cüzdanı veya kimlik kartının aslı veya kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi.
  3. Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği
  4. e-Devlet'ten alınan kare kodlu ve barkod numaralı olan mezuniyet belgesi (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir.)
  5. Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir.)
  6. KPSS sonuç belgesinin ÖSYM web sitesinden alınan doğrulama kodlu çıktısı.
  7. Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair belge.
  8. Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı,
  9. Sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir).
  10. Kurucaşile Belediyesi için 3 adet fotoğraf, Çanakkale Belediyesi için 2 adet fotoğraf. (1 adedi Başvuru formuna yapıştırılacak.)
  11. Çanakkale Belediyesi için hangi kadroya başvuru yapacağını belirten dilekçe.

Zabıta Memuru Alımı Yapılacak Kadrolar ve Kontenjanları

  • Kurucaşile Belediyesi - 1 Zabıta Memuru - Lisans düzeyinde eğitim veren programların herhangi birinden mezun olmak, en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, KPSS P3 düzeyinde 75 puan ve üzeri almış olmak.
  • Çanakkale Belediyesi - 3 Zabıta Memuru - Yerel Yönetimler , İşletme / İşletmecilik , İş İdaresi, İş İdaresi ve İktisat , Yönetim ve Organizasyon , İktisat , Kamu Yönetimi , Spor Bilimleri Lisans programlarının birinden mezun olmak. En az B sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak. KPSS P3 düzeyinde 60 puan üzeri almış olmak.
  • Çanakkale Belediyesi - 3 Zabıta Memuru - Mahalli İdareler, Mahalli İdareler (Zabıta) veya Yerel Yönetimler Önlisans programlarının birinden mezun olmak. En az B sınıfı sürücü belgesi sahibi olmak, KPSS P93 düzeyinde 60 puan ve üzeri almak.
 
Zabıta memuru alımı yapan belediyeler Zabıta memurluğu iş ilanları Zabıta memuru olma şartları Zabıta memuru nasıl olunur 2022 Zabıta memuru olmak Zabıta memurluğu boy kilo şartları Zabıta memurluğu 2022 Zabıta memurluğu boy
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.