Arnavutköy Belediyesi lise mezunu zabıta memuru alımı son başvuru tarihi ne zaman?

İstanbul Arnavutköy Belediyesi en az lise mezunu zabıta memuru alımı için ilan yayınladı. Başvurular Aralık ayında başlıyor. Kimler başvuru yapabilir? Detaylar yazımızdadır.

Arnavutköy Belediyesi lise mezunu zabıta memuru alımı son başvuru tarihi ne zaman?

İstanbul Arnavutköy Belediye Başkanlığı, devlet personel başkanlığı internet sitesinde zabıta memuru alımı yapacağını duyurdu. Memur alımını 657 sayılı devlet memurları kanununa tabi olarak gerçekleştirecektir. Belediye, zabıta memuru alımını kamu personeli seçme sınavı puanına göre yapacaktır. Başvuru yapacak olan kişiler öğrenim durumlarına uygun olan KPSS sınav puanına sahip olmalıdır. KPSS'ye lise mezunu ve üst öğrenim durumuna sahip kişiler girebildiği için bu ilana ilköğretim mezunları başvuru yapamayacaktır. Belediye bu kapsamda 40 zabıta memuru yapacaktır.

Arnavutköy Belediyesi 40 Zabıta Memuru Alımı Dağılımı

  • Lise ve dengi okul mezunu 15 kişi,
  • Önlisans Mezunu 10 kişi,
  • Çevre Koruma ve Kontrol, Harita ve Kadastro, İnşaat Teknolojisi Yapı Denetimi, Elektrik, Elektrik Enerjisi Üretim, İletim ve Dağıtımı, Elektronik Teknolojisi Ön lisans programlarının birinden mezun olan 5 kişi,
  • Kamu Yönetimi veya Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Siyaset Bilimi, Yerel Yönetimler Lisans Programlarının birinden mezun olan 1 kişi,
  • Lisans mezunu 9 kişi

İş ilanına başvurular 3-7 Aralık 2018 tarihleri arasında yapılacaktır. Başvuru yapacak olan kişiler şahsen belediyeye gidip başvurularını yapmalıdırlar. Başvuru sırasında kişilerin boy ve kiloları ölçülecektir. Başvuru için aranan şartlar aşağıdadır.

  • Devlet memuru olma şartlarını taşımak,
  • Kamu haklarından mahrum olmamak,
  • Erkeklerin askerlik sorunu olmamak,
  • Görevini yapmasına engel sağlık sorunu olmamak,
  • Erkeklerin 167cm. ve bayanların 160 cm. den uzun boya sahip olmak,
  • KPSS sınavından 60 puan ve üzeri puana sahip olmak
  • Adli sicili temiz olmak

Başvuru için ilk olarak "www.arnavutkoy.bel.tr" internet sitesinden zabıta memuru alımı başvuru formunu temin etmelisiniz. Bu formu eksiksiz şekilde doldurduktan sonra bu belgeye ek olarak kimlik fotokopisi, diploma, KPSS sonuç belgesi, askerlik durumunu gösteren belge, sağlık durumu beyanı, B sınıfı sürücü belgesi ve 4 adet fotoğrafı belediyeye teslim etmelisiniz.444 4597 numaralı telefondan bilgi alabilirsiniz.

 
belediye zabıta memuru alımı 2019 zabıta memuru alımı yapan belediyeler lise mezunu zabıta memuru alımı 2019
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.