Lice Belediyesi Peyzaj Mimarı alımı için ilan yayınlamıştır

Belediyeler sınırları içerisindeki bölgeleri geliştirmek güzelleştirmek için çeşitli çalışmalar yürütmektedir. Bunun için kendi ekipleri olabileceği gibi profesyonel yardım da almaktadırlar.

Lice Belediyesi Peyzaj Mimarı alımı için ilan yayınlamıştır

Lice Belediyesi Peyzaj Mimarı alımı için ilan yayınlamıştır

Belediyeler sınırları içerisindeki bölgeleri geliştirmek güzelleştirmek için çeşitli çalışmalar yürütmektedir. Bunun için kendi ekipleri olabileceği gibi profesyonel yardım da almaktadırlar. Lice belediyesi de peyzaj mimarı alımı yaparak ilçenin güzelleşmesi ve planlı bir şekilde düzenlenmesi için uğraşmaktadır. Lice Belediyesi, Diyarbakır ilimizde bulunmaktadır. İlçenin nüfusu 13 bin kişi civarıdır. Diyarbakır il merkezine 87 km. uzaklıkta bulunmaktadır. Belediye mimar alımını kpss puanına göre yapacaktır. Başvuru yapacak olanlar 2016 kpss sınavından 60 puan ve üzeri almak zorundadırlar.

Başvuru yapmak isteyen kişiler öncelikle üniversitelerin peyzaj mimarlığı programından mezun olmalıdırlar. Belediye tarafından açılan 1 kişilik kadroya başvuruları yapılanlar 8 kadro derecesi ile işe başlayacaklardır. Birçok ilanda olduğu üzere TC vatandaşı olan, kamu haklarından mahrum olmayan, adli sicili temiz, sağlık durumu iyi olan kişiler ilana başvuruda bulunabileceklerdir. Belediye tarafından adaylardan özel şart olarak 2016 kpss sınavına girmiş olma ve kpss p3 puan türünden 60 puan ve üzeri puana sahip olma şartı olduğu belirtilmiştir.

Belediye ilanı için başvuru sırasında istenecek belgeler arasında belediyeden başvuru sırasında temin edilecek iş talep formu, nüfus cüzdanı fotokopisi, diploma, kpss sonuç belgesi çıktısı, askerlik belgesi, sağlık durumu beyanı, 2 adet fotoğraf (bir tanesi forma yapıştırılacak) ile birlikte başvurunuzu yapabilir ve sözlü sınava katılmaya hak kazanabilirsiniz. Belgeler Lice Belediyesi yazı işleri müdürlüğüne teslim edilmelidir. Bu teslim işlemi şahsen veya taahhütlü posta yolu ile yapılabilecektir. Başvurunuzu 8 Ağustos 2018 tarihine kadar yapabilirsiniz.

 
belediye peyzaj mimarı alımı lice belediyesi personel alımı peyzaj mimarı iş ilanları 2018 peyzaj mimarı iş ilanları 2019
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.