Yargıtay Memur Alımı Yapıyor

Yargıtay nakil yolu ile memur personel alımı yapıyor.

Yargıtay Memur Alımı Yapıyor

Yargıtay belirli aralıklar ile farklı pozisyonlarda memur,personel ve işçi alımı için Devlet Personel Başkanlığı internet sitesi üzeriden ilanlar yayınlıyor. Yayınlanan son ilanda Yargıtay personel ihtiyaçlarını gidermek üzere nakil yolu ile çeşitli pozisyonlarda toplam 5 adet personel alımı yapacaktır. Alınacak 5 personelin istihdam edileceği kadrolar ise şu şekilde verilmiştir. 2 adet Elektrik Elektronik Mühendisi, 1 adet İnşaat Mühendisi, 2 adet Makine Mühendisi alınacaktır. Alım yapılacak memur adaylarından istenilen şartlar şu şekildedir.

Başvuru Yapacak Adaylardan İstenilen Nitelikler:

  • Erkek adaylar için askerlik görevini yerine getirmiş olan adaylar,
  • 45 yaşını geçmemiş olan adaylar,
  • Halen 657 Sayılı kanunun kapsamında 4/A maddesi kapsamında kadroda çalışıyor olan adaylar,
  • Hakkında halen soruşturma bulunmayan adaylar,
  • İnşaat, Elektrik-Elektronik ve Makine Mühendisi olarak en az 3 yıl deneyimi olmak (mesleği ile ilgili çalışan süreler belgelenecek.)
  • Üniversitelerin dört yıllık lisans eğitimi veren; İnşaat, Elektrik-Elektronik ve Makine Mühendisliği bölümlerinin birinden ya da bunlara denkliği, Yükseköğretim Kurumlarınca kabul olunan yurtdışı öğretim kurumlarından mezun olmak.

Başvuru yapacak adaylar 28 Ağustos 5 Eylül 2016 tarihleri arasında mesai bitimine kadar başvurularını yapmaları gerekmektedir. Başvurular, Posta veya kargo ile yapılacak başvuruların, başvurunun son günü mesai bitimine kadar başvurularını yerine getirmeleri gerekmektedir.

İlan hakkında yayınlanan metni aşağıdaki linki kullanarak okuyabilirsiniz.

http://euygulama.dpb.gov.tr/dpb_web/menu/yeni_PDF.aspx?35a7f161-a4e3-4e73-b332-81a9cb69d044

 
Yargıtay Başkanlığı Personel Memur Alımı Yargıtay Memur Alımı 2017 Memur Personel Alımı 2017 Yargıtay Memur Alımı 2017 Yargıtay Personel Alımı 2016 Personel Alımı 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.