Vakıflar Genel Müdürlüğü Personel Alım İlanı

Vakıflar toplam 15 müfettiş yardımcısı alacak.

Vakıflar Genel Müdürlüğü Personel Alım İlanı

Vakıflar Genel Müdürlüğü Devlet personel başkanlığının internet sitesi üzerinden 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olmak şartı ile Ankara'da görevlendirilmek üzere toplamda 15 müfettiş yardımcısı alımı yapacağını duyurmuştur. Genel Müdürlük istihdam edeceği personelleri sözlü ve yazılı sınvalar sonrasında işe alacaktır. Sözlü ve yazılı sınavlar Ankara'da yapılacak olup başvuru tarihleri ise 1 ile 30 Eylül tarihleri arasında yapılacaktır. Sınava girecek adaylara iktisat, hukuk, muhasebe ve maliye konularından oluşacaktır.

1- Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilmiş yurt içi ve yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak, 

2- 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde sayılan şartlara sahip olmak,

handikap giriş

3- Görev yapmasına engel bir halin olmadığına dair ilgilinin yazılı beyanı olmak,

4- 01.01.2016 tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak,

5- 2015 veya 2016 yılı Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavları (YDS) sonucunda en az (E) seviyesinde başarılı olmak.

6- 18/03/2002 tarihli ve 2002/3975 sayılı Bakanlar Kurulu Kararıyla yürürlüğe giren Kamu Görevlerine İlk Defa Atanacaklar İçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Genel Yönetmelik Hükümlerine göre 29.05.2016 tarihinde Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) (A) Grubu kadrolar için yapılan ve 14.07.2016 tarihinde sonuçları açıklanan Kamu Personeli Seçme Sınavının KPSSP39-40-42 puan türlerinin birinden 75 ve daha yukarı puan almak, puan sıralamasına göre atama izni alınmış kadro kontenjanının 20 katından fazla olmamak. (15×20=300’üncü aday ile aynı puanı alanlar da sınava kabul edilecektir.)

7- Sınava girmek isteyen adaylar tarafından Rehberlik ve Teftiş Başkanlığından temin edilecek veya 27.09.2008 tarihli ve 27010 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Vakıflar Yönetmeliğinin Ek 22’deki form doldurulacak ve buna;

a) 4 adet vesikalık fotoğraf,

b) Mezuniyet Belgesinin aslı veya Genel Müdürlükçe onaylı örneği,

c) KPSS ve YDS sonuç belgesi,

eklenecektir.

8- Başvuru formu ile belgelerde yer alan bilgilerde gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu ve girme şartlarını taşımadığı halde sınava girdiği anlaşılanlar sınava ilişkin haklarını kaybederler.

9- Adaylar, Bayındır 1 Sokak No: 3 Kızılay / ANKARA adresindeki Rehberlik ve Teftiş Başkanlığına doğrudan veya posta ile müracaat edeceklerdir.

10- En son müracaat tarihi 30 Eylül 2016 günü mesai bitimine kadar olup, postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

11- Yarışma Sınavı Giriş Belgesi 24-28 Ekim 2016 tarihleri arasında mesai saatleri sonuna kadar Rehberlik ve Teftiş Başkanlığından alınacak, Yarışma Sınavı Giriş Belgesi olmayan aday sınava alınmayacaktır.

12- Yarışma Sınavı 13 Kasım 2016 Pazar günü yarışma sınavı giriş belgesinde gösterilen yer ve saatte yapılacaktır. Yazılı yarışma sınavını kazananlar, Vakıflar Genel Müdürlüğü ve Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı ilan panolarında duyurulacağı gibi www.vgm.gov.tr internet adresinde de ilan edilecek ve yazılı yarışma sınavı kazandıkları kendilerine yapılacak yazılı tebligatla bildirilerek sözlü yarışma sınava davet edileceklerdir.

13- Sınavda uyulacak esaslar www.vgm.gov.tr internet adresinden yayınlanacaktır.

Daha fazla bilgi almak isteyen okurlarımız buraya tıklayarak metnin tamamını okuyabilirler.

 
Vakıflar Genel Müdürlüğü Müfettiş Alımı Vakıflar Genel Müdürlüğü Personel Devlet Memuru Alımı Kamu Personeli Alımı Vakıflar İş İlanları Vakıflar Personel Alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.