Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsü Personel Alımı

Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsü yaptığı duyuruda kadrolarındaki boş pozisyonlara personel alımı yapacaktır.

Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsü Personel Alımı

Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsü yaptığı duyuruda kadrolarındaki boş pozisyonlara personel alımı yapacaktır. 7 Eylül tarihinde yayınlanan personel alım ilanında 2 kişilik kadroya yardımcı doçent alımı yapacaktır.

Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsü tarafından yayınlanan Yardımcı doçent alım ilanlarına başvuruda bulunmak isteyen adaylar, Devlet Memurları kanununun 48. Maddesinde belirlenmiş olan şartlar ile birlikte Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsü personel yönetmeliğinin 4. Maddesindeki şartları taşımaları gerekmektedir.

Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsüne alım yapılacak ilk kadroda Yönetim Bilimleri Osmanlı Müsesseleri ve Medeniyeti dalına, Vakıf Müessesesi ve Osmanlı Esnaf Teşkilatı konularında çalışmaları olan ve İngilizce ders verebilecek Yardımcı Doçent,

Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsüne, Çevre ve Doğa Eğitimi bölümünde Karşılaştırmalı Eğitim ve Doğa Eğitimi konusunda çalışmaları olan ve bu alanda eğitim verebilecek yardımcı doçent alacaktır.

Başvuru yapmak isteyen adaylar, 21 Eylül tarihine kadar başvuru yapabileceklerdir. Başvuru yapacak adaylar; Türkiye ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsü 85.Cadde No: 8 06100 Yücetepe/ANKARA adresine başvurularını yapabilirler.

 
Türkiye Ve Orta Doğu Amme İdaresi Enstitüsü Personel Alımı Eleman Alımı öğretim Elemanı Alımı Yardımcı Doçent Alımı Personel Eleman Alımı Memur Alımı Kamu Personeli Alımı Personel Alımı 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.