Türkiye Sağlık Enstitüleri sözleşmeli personel alımı için ilan yayınlamıştır

Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı boş durumda bulunan 3 kadro için sözleşmeli personel alımı yapacağını kendi internet sitesi üzerinden yayınlamıştır.

Türkiye Sağlık Enstitüleri sözleşmeli personel alımı için ilan yayınlamıştır

Kısa adı TÜSEB olan Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı ülkemizde sağlık alanında yenilikler getirmek maksadıyla 2015 yılında kurulmuştur. Hatta kuruma bağlı 7 adet enstitü de bulunmaktadır. TÜSEB sadece ülkemiz içinde değil yurtdışı araştırma kuruluşları ile de işbirliği içinde AR-GE çalışmalarını yürütmektedir. Kurum personel alımı kapsamında 3 uzman kadrosuna sözleşmeli personel alımı yapacaktır.

Tüseb personel alımı özel ve genel şartları da aynı ilan içerisinde yayınlanmıştır. Genel şartlar bir çok devlet kurumunun yayınladığı genel şartlar ile aynıdır. Yine de bu şartları açıklamak gerekirse Türk vatandaşı olmak, kıamu haklarından mahrum olmamak, güvenlik soruşturmasından olumlu sonuç almak, yabancu uzmanlar için TC vatandaşlığı şartı aranmayacaktır. Bunun yerine çalışma süresi 1 yıldan fazla ise çalışma izni olması şartı aranacaktır. Özel şartlarda belirtilen yabancı dil seviyesinde olmak olarak belirtebiliriz.

Tüseb iş başvurusu yapacak olan genel şartları taşıyan kişiler kurumun belirlediği özel şartlarıda taşımaları durumunda başvuru için hazır hale geleceklerdir. TÜseb özel şartları aşağıdaki gibidir;

  • UZMAN (1) - Endüstri mühendisliği yüksek lisans mezunu olmak, TÜSEB-2017-03-01
  • UZMAN (1) - Elektrik elektronik mühendisliği yüksek lisans mezunu olmak, TÜSEB-2017-03-02
  • UZMAN (1) - Hesaplamalı biyoloji, biyoenformatik, istatistik alanlarının birinde yüksek lisans derecesi yapmış olmak. TÜSEB-2017-03-03

Başvurular 12 Ekim 2017 tarihine kadar kurum tarfından belirlenmiş ve adaylar tarafından hazırlanmış evrakları kuruma şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

  • Kuruma gittiğinizde dolduracağınız iş başvuru formu,
  • Diploma,
  • YDS sonuç belgesi,
  • Yabancı uzmanlar için çalışma izni belgesi,
  • Adli sicil kaydı,
  • Askerlik durum belgesi (erkekler için),
  • Sağlık raporu,
  • 3 adet fotoğraf,
  • Özgeçmiş,

Başvuru sırasında özel şartlarda belirtilen TÜSEB ile başlayan referans kodunun belirtilmesi şarttır. Şahsen başvuru yaapcaklar için kurumun adresi "Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı Sağlık Bakanlığı yerleşkesi Mithatpaşa Cad. No:3 B Blok 6. kat oda no: 619 06434 Sıhhiye Ankara". Ayrıca bu ilan metninin tamamına https://goo.gl/yWir2e bağlantısından ulaşabilirsiniz.

 
tüseb personel alımı sağlık enstitüsü personel alımı kamu uzman memur alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.