Tedaş 248 Adet Personel Alımı Yapacak

Türkiye Büyük Millet Meclisi plan ve bütçe komisyonunda yapılan görüşmelerde Bakan Albayrak yöneltilen soruları yanıtladı. İşte detaylar..

Tedaş 248 Adet Personel Alımı Yapacak

Türkiye Büyük Millet Meclisi plan ve bütçe komisyonunda yapılan görüşmelerde Bakan Albayrak yöneltilen soruları yanıtladı. Albayrak tarafından yapılan açıklamada öncelili amaçlarının Nükleer Enerjiyi portföyümüze katmak nükleerin baz yük çerçevesinde oluşturduğu dengeden de faydalanmak. "Karadeniz ve Akdeniz'de önümüzdeki dönemde tekrardan Türkiye Petrolleri'nin deniz aramacılığında daha etkin ve aktif bir döneme gireceğine şahit olabiliriz." dedi.

Enerji dağıtımı konusunda Avrupa kriterleri çerçevesinde çok yoğun biz çalışma ortaya koyduklarını söyleyen Bakan Albayrak, “Bir arıza dönüş, bir çağrı merkezindeki telefona cevap verme hızına kadar çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. 2016 ile 2020 arasına koyduğumuz 30 milyarlık bütçeyi her yıl bakanlığa bağlı ekiplerle denetleyerek çok sıkı bir şekilde buradaki süreci iyileştireceğiz.” dedi. Albayrak; Tedaşa yeni dönemde daha az idari daha çok teknik alanda vatandaşa hizmet verebilecek 248 Uzman Personel alınacağını belirtti.

Önümüzdeki günlerde TEDAŞ'ın bu konu hakkında resmi bir duyuru yapması bekleniyor. Bakan Albayrak tarafından yapılan açıklamada işe alınacak personellerin hizmet kadrlarında istihdam edileceğini söyledi. Sizde sitemizi takip ederek TEDAŞ personel alımı hakkındaki detaylara ulaşabilirsiniz.

 
TEDAŞ Personel Alımı TEDAŞ Personel Alımı 2017 TEDAŞ 248 Personel Alımı Yapacak TEDAŞ 248 Personel Alımı TEDAŞ 248 Personel Alacak Personel Alımı 2017 Personel
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Mehmet diyadin akbas     2020-07-10 Elektirik Elektornik lise mezunuyum diploma,iş yeri,ustalık belgem var...