TCDD 108 Daimi İşçi Alıyor

T.C. Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından lise ve önlisans mezunu 108 daimi işçi alımı yapılacağı ilan edildi.

TCDD 108 Daimi İşçi Alıyor

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryollarının internet sitesi üzerinden işçi alımı yapılacağına dair duyuru yayınlanmıştır. Devlet Demiryolları tarafından yayınlanan ilanda toplam 108 işçi alımı yapılacağı ayrıntıları ile birlikte verilmiştir. TCDD yayınladığı işçi alım ilanlarını 5 farklı iş dalında yapacak olup yine istihdam edilecek personeller farklı illerde istihdam edilecektir.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları işçi alımı kapsamında yaptığı duyuruda işçi alımlarını şu pozisyonlar için yayınlamıştır.

- Makinist-Tren: 45

- Mekanik Vasıta Tesis Cihaz ve Vinç Operatörlüğü: 13

- Tren Teşkil İşçiliği: 34

- Demiryolu Hattı Bakım Onarımcısı: 16

- Elektrikçi: 4

TCDD işçi alımlarını çok sayıda ilde yapacaktır. Peki Devlet Demiryolları işçileri hangi illerde istihdam edecek işte o iller. Zonguldak, Uşak, Tekirdağ, Manisa, Niğde, Siirt, Malatya, Kütahya, Konya, Kocaeli, Kırıkkale, Karabük ve İzmir işçilerin istihdam edileceği illerdir.

Türkiye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüklerinde talebimiz Açık İş İlanlarında 20.09.2016 - 29.09.2016 tarihleri arasında ilan edilecektir. Talebimiz ilan edildikten sonra ilanda belirtilen şartları taşıyan adaylar, başvurularını Türkiye Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüklerine yapılacaktır. Başvuru yapmak isteyen adayların dikkat etmesi gereken hususlar TCDD web sitesinde (http://www.tcdd.gov.tr/duyurular.php) yayınlanacaktır.

 
TCDD İşçi Alımı Devlet Demiryolları İşçi Alımı Devlet Demiryolları Personel Alımı İşçi Alımı Yapan Kırımlar Personel Alımı 2017 İşçi Alım İlanları 2017 Kamu Personeli Alımı İşçi Alımı Yapan Kamu Kurumları
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
mehmet ersoy     0000-00-00 LODER OPERATORU 25 yildir loder operatoruyum son 10 yildir yurtdisindayim dubai libya arabistan turkmenistanda calistim bu ulkelerin makine ve arac ehliyetleri var turkiye ehliyetlerim c.e.d.g mersoy197661@gmail.com