Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Sözleşmeli 11 Personel Alacak

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü yayınladığı duyuru ile kendi bünyelerinde istihdam etmek üzere çok sayıda personel alımı yapacağını duyurdu.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Sözleşmeli 11 Personel Alacak

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünü 09 Eylül tarihinde Devlet Personel Başkanlığı üzerinden 11 adet sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurmuştur. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünü 11 sözleşmeli personeli 4 farklı iş alanında istihdam edecektir. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünü tarafından yayınlanan ilanda istenilen niteliklere sahipseniz bu ilana başvuru yapabilirsiniz.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünü Gereken Evraklar 

-İş Talep Formu,

-Diploma veya mezuniyet belgesi,

-Nüfus cüzdanı,

-Adli sicil kaydı.

 Sözleşmeli personellerin alınacağı pozisyonlar:

- Hava Trafik Kontrolorü:3

-Uçuş Tabibi:2

-Uçuş Teknisyeni: 3

-Helikopter Makinisti: 3

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünde çalışmak isteyen adaylar 23 Eylül 2016 tarihine kadar http://web.shgm.gov.tr/tr/preview/5151-4b-hizmet-sozlesmeli-personel-is-basvuru- formu web adresinden yapılacaktır. Daha fazla detaya sahip olmak isteyen adaylarımız alttaki linke tıklayarak 09 Eylül tarihinde yayınlanan Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü personel alım ilanının detaylarını okuyabilirler.

http://euygulama.dpb.gov.tr/dpb_web/menu/Ilan_Menu.aspx

 
Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Çok Sayıda Personel Alımı Yapacak Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Çok Sayıda Personel Alımı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Çok Sayıda Personel
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.