Sarıgöl Belediyesi işkur aracılığıyla ilkokul mezunu kadrolu işçi alımı
Manisa'nın Denizli Güney tarafında bulunan ilçesi Sarıgöl, Türkiye iş kurumu aracılığı ile işçi alımı yapacağını duyurdu. İlçe Manisa il merkezine 140 km. uzaklıktadır. Manisa'nın uzak ilçelerinden birisidir. İlçede üzüm şenlikleri düzenlenmektedir. Belediye başkanlığını Necati Selçuk yapmaktadır. İlçede 35 bin'den fazla yaşayan bulunmaktadır. İlçede 35 mahalle mevcuttur. Belediye başkanlığı yayınladığı ilan ile daimi işçi statüsünde çalışacak 2 kadrolu işçi alımı yapacağını duyurdu.
Sarıgöl Belediyesi Hayvan Bakıcısı Alımı Şartları
levabet güncel giriş- En az ilköğretim en fazla ortaöğretim (lise) mezunu olan,
- MEB onaylı başıboş hayvanlara yaklaşma ve müdahale belgesi olan,
- B sınıfı sürücü belgesi olan ve 5 yıl ehliyet yaşı olan,
- Erkekler ise askerlik muaf olmalı veya askerlik görevlerini yapmış olmalıdırlar.
Sarıgöl Belediyesi bu şartların dışında başka bir koşul belirtmemiştir. Başvuru işlemleri işkur aracılığı ile yapılacaktır. Şartları tutan kişiler Manisa Türkiye iş kurumu il müdürlüğüne giderek başvurularını yapacaklardır. İlan metninde yazmasa da başvuru yapacak olan kişiler belediye sınırları içerisinde ikamet ediyor olmaları iş başvurusu sırasında kendilerine avantaj sağlayacaktır. Başvuru sayısının fazla olması durumunda belediye başkanlığı noter huzurunda kura çekimi yapacaktır. Kişilere belediye tarafından sözlü mülakata alınarak değerlendirilebilirler.
Belediye iş başvuruları 16 Şubat 2018 tarihine kadar yapılabilecektir. Bunun için bir an önce iş başvurunuzda yapmakta fayda var. Hatta belediyeyi arayarak gerekli bilgileri oradan da alabilirsiniz. Belediye irtibat numarası 0236 867 5001. Bunun dışında ilan metnini kendiniz incelemek isterseniz yazımızın sonundaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.
levabet