Sarıgöl Belediyesi işkur aracılığıyla ilkokul mezunu kadrolu işçi alımı

Manisa Sarıgöl Belediyesi en az ilkokul mezunu olmak üzere Türkiye iş kurumu aracılığı ile kadrolu işçi alımı yapıyor. Başvurular başladı.

Sarıgöl Belediyesi işkur aracılığıyla ilkokul mezunu kadrolu işçi alımı

Sarıgöl Belediyesi işkur aracılığıyla ilkokul mezunu kadrolu işçi alımı

Manisa'nın Denizli Güney tarafında bulunan ilçesi Sarıgöl, Türkiye iş kurumu aracılığı ile işçi alımı yapacağını duyurdu. İlçe Manisa il merkezine 140 km. uzaklıktadır. Manisa'nın uzak ilçelerinden birisidir. İlçede üzüm şenlikleri düzenlenmektedir. Belediye başkanlığını Necati Selçuk yapmaktadır. İlçede 35 bin'den fazla yaşayan bulunmaktadır. İlçede 35 mahalle mevcuttur. Belediye başkanlığı yayınladığı ilan ile daimi işçi statüsünde çalışacak 2 kadrolu işçi alımı yapacağını duyurdu.

Sarıgöl Belediyesi Hayvan Bakıcısı Alımı Şartları

pasgol giriş

levabet güncel giriş
  • En az ilköğretim en fazla ortaöğretim (lise) mezunu olan,
  • MEB onaylı başıboş hayvanlara yaklaşma ve müdahale belgesi olan,
  • B sınıfı sürücü belgesi olan ve 5 yıl ehliyet yaşı olan,
  • Erkekler ise askerlik muaf olmalı veya askerlik görevlerini yapmış olmalıdırlar.
levabet giriş

Sarıgöl Belediyesi bu şartların dışında başka bir koşul belirtmemiştir. Başvuru işlemleri işkur aracılığı ile yapılacaktır. Şartları tutan kişiler Manisa Türkiye iş kurumu il müdürlüğüne giderek başvurularını yapacaklardır. İlan metninde yazmasa da başvuru yapacak olan kişiler belediye sınırları içerisinde ikamet ediyor olmaları iş başvurusu sırasında kendilerine avantaj sağlayacaktır. Başvuru sayısının fazla olması durumunda belediye başkanlığı noter huzurunda kura çekimi yapacaktır. Kişilere belediye tarafından sözlü mülakata alınarak değerlendirilebilirler. 

Belediye iş başvuruları 16 Şubat 2018 tarihine kadar yapılabilecektir. Bunun için  bir an önce iş başvurunuzda yapmakta fayda var. Hatta belediyeyi arayarak gerekli bilgileri oradan da alabilirsiniz. Belediye irtibat numarası 0236 867 5001. Bunun dışında ilan metnini kendiniz incelemek isterseniz yazımızın sonundaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

https://goo.gl/rXawvy

levabet
 
Sarıgöl belediyesi kadrolu işçi alımı manisa belediyesi kadrolu işçi alımı belediye kadrolu hayvan bakıcısı alımı ilanları 2018
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.