Sahil güvenlik komutanlığı 102 işçi alacak

Sahil güvenlik komutanlığı işçi alımı,yapacağı pozisyonlar için iş ilanı yayınlamıştır.

Sahil güvenlik komutanlığı 102 işçi alacak

Sahil Güvenlik Komutanlığı devlet personel başkanlığının internet sitesi üzerinden yayınladığı ilan ile bünyesinin işçi ihtiyacını karşılama üzere farklı şehirlerde görevlendirmek üzere toplam 102 adet işçi alımı yapacağını duyurmuştur. Sahil Güvenlik Komutanlığı içi alımı kapsamında işe alacağı personelleri Tuzla/İstanbul, Akdeniz/Mersin, İlkadım/Samsun ve Bayraklı/İzmir illerinde bulunan Sahil Güvenlik komutanlıklarında istihsam edecektir. Yukarıda sıraladığımız illerde istihdam edilecek işçi sayıları şu şekilde verilmiştir.

İşçi kadrolarının illere göre dağılımı:

 Mersin : 9 işçi,
İzmir: 33 işçi,
İstanbul : 39 işçi,
Samsun : 21 işçi.

Sıralanan illerdeki işçi alımları için istihdamı yapılacak personellerin pozisyonları farklı olacaktır. İşçi alım kadrolarının detaylarına haberimizin devamında ulaşabilirsiniz. İşçi alımlarında her pozisyon için farklı özel şartlar talep edilmektedir ancak başvuru yapmak isteyenlerde aranan genel şartlar şu şekilde verilmiştir.

Genel Başvuru Şartları :

  • 18 Yaşını Doldurmuş adaylar,
  • Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edim ifasına fesat karıştırma, suçta kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.
  • Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olan adaylar,
  • Hakkında yapılacak güvenlik soruşturmasından olumlu sonuç verecek olan adaylar,
  • İşe göndermede öncelik hakkından yararlanacak adaylar, durumlarını daha önce çalıştıkları kamu kurum ve kuruluşlarından alacakları belgeyle ıspat etmek zorundadırlar. Terörle mücadele sırasında malul sayılmayacak şekilde yaralananlar, sağlık raporu ve terörle mücadelede yaralandığını gösteren komutanlık yazısıyla, terörle mücadelede göstermiş oldukları üstün başarı nedeniyle takdire layık görülenler Kuvvet komutanlığı için asgari Tugay Komutanlığınca, Jandarma Genel Komutanlığı için asgari Alay Komutanlıklarınca kendilerine verilen takdir belgeleriyele durumlarını belgelemeleri gerekmektedir
  • Kamu kurum veya kuruluşlarından herhangi bir suça uğramamı olan adaylar,
  • Sağlık durumunun tehlikeli ve çok tehlikeli işlerde çalışmasına uygun olduğuna dair sağlık kurulu raporu almak.Sağlık Raporu İş Yeri Hekimi tarafından incelenecek ve 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanununun 15'inci maddesi gereği kişinin yapacağı işe uygun olduğunu belirtilen sağlık raporu İş Yeri Hekimi tarafından düzenlenecektir.

Devlet Personel Başkalığının internet sitesi üzerinden yayınlanmış olan İşçi alım ilanının detaylarına ulaşmak için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz.

Mersin ilanının  için Buraya Tıklayınız.
İzmir ilanının metni için Buraya Tıklayınız.
İstanbul ilanının  metni için Buraya Tıklayınız.
Samsun ilanının metni için Buraya Tıklayınız

 
Sahil güvenlik komutanlığı işçi Kamu işçi personel alımı Kamu personel alımı 2017 Kamu işçi alımı işçi personel alımları 2017 Yeni personel alımları 2017 Sahil Güvenlik Komutanlığı 102 işçi alacak Sahil Güvenlik Komutanlığ
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.