Sağlık Bakanlığı İşçi Alımı Yapacak

Sağlık Bakanlığı yaptığı duyuru ile sürekli işçi alımı yapacağını bildirdi.

Sağlık Bakanlığı İşçi Alımı Yapacak

Sağlık Bakanlığı her yıl binlerce personel alımı yapıyor. Sözleşmeli personel ve kadrolu işçi alımları yapmakta olan Sağlık Bakanlığı ihtiyaçları kapsamında her yıl Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince organize edilen merkezi atama yolu ile personel alımlarını yapmaya devam etmektedir. Sağlık Bakanlığı kamu kurumları arasında en fazla personel alımı yapan kurumlardan olduğu için kamuda çalışmak isteyen adaylarından en fazla takip ettiği kurumların başında gelmektedir. Yeni yayınladığı ilanda ise bünyesine daimi işçi alımı yapacağını duyurdu.

Sağlık Bakanlığı Kaç İşçi Alımı Yapılacak

Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile işçi alımı yapacağını duyuran Sağlık Bakanlığı yayınladığı bildiride bünyesindeki boş olan pozisyonlar için personeller alacağını duyurdu. Peki Sağlık Bakanlığı toplam kaç daimi işçi alımı yapacak? Yayınlanan son iş ilanında bünyesine 2 adet daimi işçi alımı yapacağını bildirdi.

tudorbet

Yeni yayınlanan işçi alımları İl Sağlık Müdürlüğü Kreş ve Gündüz Bakım evi için yapılacak. Söz konusu işçi alım ilanına başvuru yapmak isteyenler Devlet Personel Başkanlığının internet sitesini ziyaret ederek 9 Eylül tarihinde yayınlanan iş ilanlarının içerisinde bulunan Sağlık Bakanlığı işçi alım ilanında verilen formu doldurarak bu ilana başvuru yapabilirler.

Devlet personel başkanlığının internet sitesine makalemizin altındaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.İstihdam edilecek işçilerin asgari ücret maaş ile çalışacağı da öğrenilen konular bilgiler arasında yer almaktadır.

http://euygulama.dpb.gov.tr/dpb_web/menu/Ilan_Menu.aspx

 
Sağlık Bakanlığı Daimi İşçi Alımı Yapacak Sağlık Bakanlığı Daimi İşçi Alımı Sağlık Bakanlığı Daimi İşçi Kamuya İşçi Alınıyor İşçi Alım İlanları 2017 Personel Alımı 2017 Sağlık Bakanlığı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.