PTT Bin 38 Personel Alımı İçin İlan Yayınladı

PTT Sözleşmeli Personel Alımı, PTT Dağıtıcı Alımı, PTT Personel Alımı, PTT, PTT Eleman Alımı, PTT İş İlanları, PTT Memur Alımı, PTT İş Başvurusu, Sözleşmeli Personel Alımı 201, Personel Alımı 2016, PTT gişe görevlisi alımı, PTT büro görevlisi alımı.

PTT Bin 38 Personel Alımı İçin İlan Yayınladı

PTT 1038 Personel Alıyor

Ülkemizin sayğın kurumlarından olan ve son yıllarda yaptığı yatırımlarla isminden fazlaca bahsettiren Posta ve Telgraf Teşkilatı kısa adıyla PTT personel alımı yapmak için ilan yayınladı. PTT İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı tarafından yapılan duyuruda alt kısımda verilen pozisyonlar için toplam Bin otuz sekiz sözleşmeli personel alımı yapacaktır. Personel alımı için PTT Kamu personel seçme sınavını baz alacak olup 2014 yılında yapılmış olan KPSS sonuçlarına göre alımlarını yapacaktır.

GENEL ŞARTLAR

  • 18 – 35 yaş arasında olan adaylar,
  • T.C vatandaşı olan adaylar,
  • Askerlikle ilgisi olmayan adaylar,
  • Kamu haklarından mahrum kalmamış olan adaylar,
  • En az B sınıfı sürücü belgesi ile A2 sınıfı sürücü belgesine sahip olan adaylar,
  • Herhangi bir akıl sağlık problemi olmayan adaylar,
  • Erkeklerde en az 1,68 bayanlarda ise en az 1,60 boya sahip olan adaylar,
  • Yapılacak SÖZLÜ SINAVDA başarılı olan adaylar,
  • 2014 yılı KPSS girerek, KPSS P93 türünden en az 50 puan almış olan adaylar,
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emekli aylığı almıyor olan adaylar.

ALINACAK MEMUR PERSONEL

–Mühendis Kadrosuna: 35 
–Mimar Kadrosuna: 5 Kişi
–Avukat Kadrosuna: 5 Kişi
–Gişe ve Büro Görevlisi Kadrosuna:711 Kişi
–Tekniker Kadrosuna: 25 Kişi
–Dağıtıcı Kadrosuna: 257 Kişi

Toplam işe alınacak personel sayısı: 1038

Başvuru yapmak isteyen adaylar 4 ile 8 Mayıs tarihleri arasında PTT İnsan Kaynakları Daire Başkanlığının internet sitesi olan http://ik.ptt.gov.tr adresi üzerinden yapılacaktır. PTT Personel Alımı, için başvuru yapacak adaylar PTT tarafından yayınlanmış başvuru kılavuzuna www.ptt.gov.tr internet sitesini kullanarak duyrular bölümünü inceleyebilirler.

 
PTT İş Başvuru Formu PTT Büro Görevlisi Alımı PTT Dağıtıcı Alımı PTT İdari Sözleşmeli Personel Alımı PTT Postacı Alımı PTT Sözleşmeli Personel Alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.