PTT 1671 Gişe ve Büro Görevlisi Alımları Başladı

PTT gişe ve büro görevlisi olarak çalışacak 1671 sözleşmeli personel alımı yapıyor. Başvurular başladı ve 21 Ağustos tarihinde son eriyor. Büro görevlisi olma şartları ve başvuru detaylarını sizler için derledik.

PTT 1671 Gişe ve Büro Görevlisi Alımları Başladı

Posta ve Telgraf Teşkilatı A.Ş. gişe ve büro görevlisi alımı duyurusunu yayınladı. Daha önce Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından duyurulan personel alımı Bakan’ın vermiş olduğu tarihte yayınlandı. 15 Ağustos 2017 tarihi yani bugün itibariyle başlayan PTT büro ve gişe görevlisi alımları 21 Ağustos 2017 tarihine kadar devam edecektir.

Sizlere internet sitemizde Bakan müjdeyi verdi haberi ile sizlerle paylaştığımız PTT personel alımı duyurusu detayları bugün itibariyle belli oldu. 2017/2 PTT personel alımında yayınlanmış olan başvuru şartlarının aynısı 2017/3 PTT personel alımı başvuru şartlarında da yayınlandı. Buna göre gişe ve büro görevlisi pozisyonuna başvuru yapacak olan adaylar aşağıdaki şartları taşımaları gerekmektedir.

  • İş başvurusu yapacak olan kişiler üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren fakültelerinden mezun olmaları gerekmektedir. Bunun için 80 bölüm belirlenmiştir. Bu bölümlerin listesi için TIKLAYINIZ.
  • İşte çalışmasına engel bir akıl ve vücut sağlığı sorunu olmamalıdır,
  • 2016 KPSS P3 puan türünden 70 puan ve üzeri almış olmalıdır,
  • Yapılacak sözlü sınavda başarılı olmalıdır,
  • Üniversite öğrenci olmamalı son mezuniyet tarihi 21 Ağustos 2017 tarihinden önce olmalıdır,
  • 15 Ağustos 2017 tarihinden sonra doğmuş olmalıdır (35 yaşından küçük olmalı),
  • Kamu haklarından yasaklı olmamalı,
  • Adaylar başvurularını 15-21 Ağustos 2017 tarihleri arasında yapmalıdırlar,
  • Başvurular PTT internet sitesi üzerinden yapılacaktır,
  • PTT, adaylara 25 tercih hakkı vermiştir,
  • Ptt başvuruları www.ptt.gov.tr ya da http://ik.ptt.gov.tr adreslerinden yapacaklardır.

PTT Gişe ve Büro Görevlisi olarak ataması yapılan kişilerin hazırlamaları gereken evraklar nüfus cüzdanı fotokopisi, 2016 kamu personeli seçme sınavı sonuç belgesi, diploma ya da geçici mezuniyet belgesi (4 yıllık lisans mezunu diploması olmalıdır.), adli sicil kaydının olmadığının beyanı, erkekler için askerlik ile ilgili olmadığının beyanı, iş isteme beyannamesi, mal bildirimi beyannamesi, ataması yapılacağı pozisyonda çalışmasına engel bir sağlık sorunu olmadığını kanıtlayacak sağlık kurulu raporu, 8 adet vesikalık fotoğraf, arşiv araştırması formu gerekecektir. Bu belgeler sözlü mülakat sonrası atama yapılmaya hak kazanıldığında istenecektir.

Kuruma iş başvurusunda bulunmak için TIKLAYINIZ.

 
PTT gişe büro görevlisi iş başvurusu ptt büro görevlisi başvuru şartları ptt iş ilanları başvurusu
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.