Orman Genel Müdürlüğü İlköğretim Mezunu 44 İşçi Alımı

Orman Genel Müdürlüğü eski hükümlü ve engelli olmak üzere toplam 44 adet daimi işçi alımı yapacak.

Orman Genel Müdürlüğü İlköğretim Mezunu 44 İşçi Alımı

Orman Genel Müdürlüğü işçi alımı yapacağını Devlet Personel Başkanlığı'nın internet sitesinden duyurmutur. Yayınlanan ilana göre Orman Genel Müdürlüğünü daimi kamu işçisi alımı yapacağını duyurmuştur. İstihdam edilecek olan daimi işçiler Orman Genel Müdürlüğünün taşra teşkilatlarında görevlendirileceklerdir. İlanın detaylarında başvurular 3 Aralığa kadar alınacak. İstihdam edilecek 44 işçi arasından 20 kişi eski hükümlü, 24 kişi ise engelliler arasından alınacaktır.

Başvuru Şartları:

  • Tecrübe şartı gereken kadrolara başvuru yapan adaylar, bu durumu belgeleyemedikleri takdirde evrakları teslim alınmayacak ve sözlü sınava kabul edilmeyecektir.
  • Noter huzurunda kura çekimleri Orman Bölge Müdürlüklerince yapılacak olup kura sonuçları ile açık eski hükümlü kadroları için 2014 Ortaöğretim KPSS puanına göre İŞKUR tarafından belirlenen adayların listesi ilgili Orman Bölge Müdürlükleri internet sitesinden ilan edilecektir.
  • İşe alınacak işçilerin deneme süresi 60 gün olup, deneme süresi içinde başarısız olanların iş akdi fesh edilecektir.
  • Sözlü sınavda başarılı olup, işe başlatılacak  

    adayların atandığı işyerinden il dışındaki başka bir işyerine tayinleri görev yaptıkları ilde eski hükümlü açığı olması halinde yapılmayacaktır.
  • Sözlü sınavda başarılı olanların ataması alındıkları il içerisindeki İşletme veya Fidanlık Müdürlüklerine yapılacaktır.

Orman Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan daimi işçi alımına başvuru yapmak isteyen engelli adayların en az ilköğretim mezunu olmak gerekiyor. İlköğretim mezunu olan adaylar kura ile,  ortaöğretim mezunları ise EKPSS sonuçları ile işe alınacaklardır. Orman Genel Müdürlüğünde daimi işçi olarak çalışmak isteyen adaylar başvurularını İŞKUR müdürlüklerinden ya da İŞKUR’un resmi internet sitesi olan wwwiiskur.gov.tr üzerinden yapabileceklerdir. İlanın tam metni için Eski Hükümlü İşçi Alımı / Engelli İşçi Alımı

 
Orman Genel Müdürlüğü işçi alımı Orman genel müdürlüğü işçi alımı OGM daimi işçi alımı Engelli kamu personeli alımı Eski hükümlü kamu personel Orman genel müdürlüğü Personel Alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Yener     2020-10-30 Is istiyorum hicmi duymuyonuz sayin yetkilerimize sesleniyorum.
barış uyanıkça     2018-06-06 orman işene nasıl girerim loder eskavatör operetörüyüm askerliği yaptım 22 yaşındayım türkiyenin her yerinde çalışa bilirim şimdiki yaşadığım yer antalya finike