Milli Savunma Bakanlığı Sözleşmeli Bilişim Personeli Alımı başvurusu 2017

Milli Savunma Bakanlığı Muharebe ve Bilgi Sistem Dairesi Başkanlığında çalışmak üzere pozisyonlarına ve tecrübelerine göre sözleşme ücretinin en az 2 en fazla 4 katına kadar maaş ile sözleşmeli bilişim personeli alımı yapacaktır.

Milli Savunma Bakanlığı Sözleşmeli Bilişim Personeli Alımı başvurusu 2017

Milli Savunma Bakanlığı Muharebe ve Bilgi Sistem Dairesi Başkanlığında çalışmak üzere sözleşmeli bilişim perosneli alımı için devlet personel başkanlıuğı sitesinde ilan yayınladı. Sözleşmeli personel alımı sözlü sınava göre yapılacaktır. 

2017 Milli Savunma Bakanlığı personel alımı şartları genel ve özel olmak üzere ikiye ayrılmaktadır. Genel şartlar tüm pozisyonlar için aynı olurken lisans mezunu olma, pozisyonlara göre en az 3 yıllık ve 5 yıllık tecrübe sahibi olma şartları bulunmaktadır. İşe başlayanlara tecrübe ve pozisyonlarına göre aylık brüt ücretin 2 ya da 3 katı ücret ödenecektir.

Milli Savunma Bakanlığı Bilişim Personeli Alımı Özel Şartları ve Boş Pozisyonlar

  • Proje Yönetim Uzmanı (2) (Sözleşme ücretinin 2 katı maaş)
  • Veri Tabanı Uzmanı (2) (Sözleşme ücretinin 2 katı maaş)
  • Java Yazılım Uzmanı (2) (Sözleşme ücretinin 2 katı maaş)
  • Örün (Web) Yazılım Geliştirme Uzmanı (1) (Sözleşme ücretinin 2 katı maaş)
  • Yazılım Proje Yöneticisi (2) (Sözleşme ücretinin 3 katı maaş)
  • Kıdemli Ağ (Network) Yönetim Uzmanı (4) (Sözleşme ücretinin 3 katı maaş)
  • Kıdemli BS Güvenlik Uzmanı (4) (Sözleşme ücretinin 3 katı maaş)
  • Kıdemli Micosoft Sistem Yönetim Uzmanı (3) (Sözleşme ücretinin 4 katı maaş)
  • Kıdemli Linux Sistem Yönetim Uzmanı (2) (Sözleşme ücretinin 2 katı maaş)
  • Kıdemli Siber Güvenlik Uzmanı (1) (Sözleşme ücretinin 3 katı maaş)
  • Siber Güvenlik Uzmanı (2) (Sözleşme ücretinin 2 katı maaş)

MSB Bilişim Personeli Alımı Başvuruda İstenecek Belgeler

Fotoğraflı başvuru formu, diploma ya da  geçici mezuniyet belgesi, erkek adaylar için askerlik durum belgesi, adli sicil belgesi, detaylı özgeçmiş, yukarıdaki pozisyonlara uygun birimler için ek sertifikalar, KPSS P3 puan türünden en az 70 aldığını gösterir belge, en az 2 programlama dilini bildiğini gösterir belge ve varsa YDS sınav sonuç belgesi ibraz etmeleri gerekmektedir.

MSB iş başvurusu yapmak isteyen adaylar www.msb.gov.tr adresinde bulunan "Sözleşmeli Bilişim Personeli Başvuru Formu"nu indirip doldurmaları gerekmektedir. Ayrıca tüm duyuru ve ilanlara www.msb.gov.tr adresi üzerinden takip etmeleri gerekmektedir. Adaylara başka bir bilgilendirme daha yapılmayacaktır. Başvuru tarihleri 7-21 Nisan 2017 tarihleri arasındadır.

Başvuruda bulunacak adaylar istenilen belgelerle birlikte, en geç 21 Nisan 2017 tarihi saat 17:00'a kadar Millî Savunma Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğüne (Yahya Galip Cad. Bakanlıklar/ANKARA) elden teslim edilmek suretiyle yapılacaktır. 

MSB Bilişim Personeli alımı ilanının tam metni için TIKLAYINIZ.

 
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.