Milli Eğitim Bakanlığı sözleşmeli personel alımı giriş sınavı duyurusu

Milli Eğitim Bakanlığı belirlemiş olduğu gerekli şartları taşıyan kişiler arasından 16 sözleşmeli personel alımı yapacaktır.

Milli Eğitim Bakanlığı sözleşmeli personel alımı giriş sınavı duyurusu

Milli Eğitim Bakanlığı sözleşmeli personel alımı giriş sınavı duyurusu

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde çalışmak üzere sözleşmeli olarak çalışacak bilişim personeli alınacaktır. Milli Eğitim Bakanlığının son zamanlarda fatih projesi ile yaptığı teknoloji girişimi sonrasında bilişim alanında personel ihtiyacı doğmuştur. Bakanlık bu ihtiyacını personel alımı yaparak doldurmayı planlamaktadır. Bundan dolayı bakanlık bilişim personeli alımı için ilan açmıştır. Bildiğiniz üzere bilişim personeli alımları giriş sınavı ile yapılıyor. Bakanlık da bilişim personeli alımı için belirlediği kontenjanın 5 katı kadar adayı belirledikten sonra bu adaylara sözlü sınav yapacaktır.

MEB Bilişim Personeli Alımı Şartları

 

  • 22 Mayıs 2016 ve 21 Mayıs 2017 tarihlerinde yapılmış olan Kamu personeli seçme sınavlarından birine girmiş olanların puanları esas alınacaktır. Sınava girmemiş olanların puanları 70 olarak alınacaktır.
  • YDS sınav puanı olanların sınav puanlarının yüzde 30’u alınacaktır. Olmayanların puanları sıfır olarak alınacaktır.
wolbet giriş

MEB Bilişim Personeli Kadro Dağılımı

  • Ağ Uzmanı – 5 kişi
  • Oracle DBA & Orta Katman Uzmanı – 2 kişi
  • Yazılım (Asp.net) Uzmanı – 5 kişi
  • Yazılım (Front-End) Uzmanı – 1 kişi
  • Sistem Uzmanı – 1 kişi
  • Bilgi Güvenliği Uzmanı – 2 kişi olmak üzere toplam 16 kişi işe alınacaktır.

Yukarıda belirlenmiş olan kadrolara uygun üniversitelerden mezun olan kişiler iş başvurusunda bulunabilirler. Koşulları taşıdığınıza dair gerekli sertifikalarınızı başvuru sırasında yanınızda bulundurmalısınız. Başvuruları kabul edilen kişiler puan sıralaması yapılacaktır. Bu sıralamada başvuru yapılan pozisyonun 5 katı kadar aday arasına giren kişiler sözlü mülakata bakanlığın Ankara’da bulunan insan kaynakları müdürlüğüne çağrılacaktır.

zingabet giriş

Meb iş başvurusu yapacak olan kişiler başvurularını internet üzerinden yapmalıdırlar. Başvurular 19-23 Şubat 2018 tarihleri arasında www.ikgm.meb.gov.tr adresi üzerinde yayınlanmış kılavuz doğrultusunda yapılacaktır. İlan metini incelemek isteyenler https://goo.gl/2D1BjH bağlantısı ile gerekli bilgiye ulaşabilirler.

 
meb sözleşmeli personel alımı 2018 meb bilişim personeli alımı şartları kamu sözleşmeli personel alımı ilanları 2018
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.