Mesleki Yeterlilik Kurumu Lise Mezunu Personel Alımı

Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK), internet sayfası üzerinden yayınladığı ilan ile bünyesine personel alımı yapacağını duyurmuştur.

Mesleki Yeterlilik Kurumu Lise Mezunu Personel Alımı

Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK), internet sayfası  üzerinden yayınladığı ilan ile bünyesine personel alımı yapacağını duyurmuştur. 5544 Sayılı Mesleki Yeterlilik Kurumu kanununda bulunan 20/ A maddesş kapsamında yürürlüğe girmiş olan ğeçici süreli personel çalıştırma usul ve esaslarınca farklı niteliklerde çok sayıda Teknik Uzman Alımı yapacaktır. Haberimizin devamındaki bilgileri inceleyerek daha detaylı bilgiye sahip olabilirsiniz.

Mesleki Yeterlilik Kurumu Alım Yapacağı Sektörğler;

⇒ Toplumsal ve kişisel hizmetler
⇒ Medya iletişim Sektörü
⇒ Enerji Sektörü
⇒ İş ve yönetim
⇒ Bilişim Teknolojileri
⇒ Turizm Yiyecek ve İçecek
⇒ Tekstil
⇒ Otomotiv 
⇒ Elektrik elektronik 
⇒ Metal Sektörü 
⇒ Ulaştırma, Haberleşme ve  Lojistik Sektörü 
⇒ İş Makineları
⇒ İnşaat Sektörü,

Başvuru Şartları

  • En Az Lise Mezunu olan adaylar Lisans mezunu adaylar tercih edilecektir.
  • Ulusal Yeterlilik Sistemi hakkında bilgi sahibi olan adaylar,

Mesleki Yeterlilik Kurumu tarafından yayınlanan ilanın metnine ( http://www.myk.gov.tr/index.php/tr/duyurular/63-genel  ) adresi kullanarak ulaşabilirsiniz. Başvuru yapmak  isteyen okurlarımızın ilgili ilan metnini dikkatlice incelemeleri başvuru için büyük önem taşımaktadır.

http://portal.myk.gov.tr/index.php?option=com_user&view=register

 
MYK Personel Alım 2017 MYK Personel Alımı Kılavuzu MYK 2017 Personel Alımı Mesleki Yeterlilik Kurumu Personel Alımı Memur Alımı Kamu Personeli Alımı 2017 Kamu Personel Alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.