Makina ve Kimya Endüstrisi Memur Alımı Yapıyor

Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu memur alımı yapmak için ilan yayınladı.

Makina ve Kimya Endüstrisi Memur Alımı Yapıyor

Makina ve Kimya Endüstrisi yapacağı sınav ile memur alımı gerçekleştirecektir. Makina ve Kimya Endüstrisi alacağı memurları müfettiş yardımcısı olarak görevlendirecek istihdam edilecek memur sayısı 5 olarak bildirilmiştir. Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu iş başvurusu yapan adaylar arasından alım yapacağı müfettiş yardımcıları için Ankara'da sınav yapacaktır. Yapılacak olan sınava katılmak isteyen adayların 2015 yada 2016 senelerinde yapımış olan KPSS sınavının A Grubu KPSSP54 puan türünden en az 75 puan almış olması gereklidir. 

Makina ve Kimya Endüstrisi tarafından yapılacak olan sınava KPSS puanı en yüksek 100 kişi alınacaktır. Yazılı sınav sonrasında adaylar sözlü sınava alınacaklardır. Başvuru yapacak adayların aşağıdaki şartları yerine getirebiliyor olması gerekmektedir.

Başvuru Şartları:

  • 2015 veya 2016 yıllarında ÖSYM tarafından düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavından A Grubu KPSSP54 puan türünden en az 75 ve üzeri puan almış adaylar,
  • Yazılı sınavın yapıldığı yılın Ocak ayı itibari ile henüz 35 yaşını doldurmamış adaylar,
  • 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki belirtilen şartları taşıyan adaylar,
  • Sağlık Durumu her türlü iklim şartlarında yolculuk yapmaya ve elverişli görev yapmaya uygun olan adaylar,
  • Sınav başvurusunu süresi içerisinde, usulüne göre ve gerekli belgeleri sunarak yapmış olan adaylar.
  • En az 4 yıllık lisans eğitimi veren siyasal bilgiler, hukuk, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler fakültelerinden veya bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yurt içi ve yurt dışındaki öğrenim kurumlarından birisini bitirmiş olmak.

MKE İş Başvurusu:

MKE iş ilanlarına başvuru yapmak isteyen adaylar 23 Ağustos ile 23 Eylül tarihleri arasında mesai bitimine kadar başvurularını tamamlamış olması gerekmektedir. Yine başvuru yapmak isteyen adaylar “MKE Kurumu Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı, Anadolu (Tandoğan) Meydanı 06330 ANKARA” adresine şahsen yada posta yolu ile yapabilecekler. Bu iş ilanı hakkındaki detaylar için altta linkini paylaşacağımız Devlet Personel Başkanlığının internet sitesini ziyaret ederek ilanın tam metnine ulaşabilirsiniz.

http://euygulama.dpb.gov.tr/dpb_web/menu/Ilan_Menu.aspx

 
Makina Ve Kimya Endüstrisi Kurumu İş MKE Memur Alımı Yapıyor Memur Personel Alımı Personel Alımı Memur Personel Alımı 2017 Müfettiş Yardımcısı Alımı Ankara Memur Personel Alımları
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.