Kızılay KPSS Şartı Olmadan Memur Alımıyor 2017

Kızılay 1868 yılında "Osmanlı Yaralı ve Hasta Askerlere Yardım Cemiyeti" adı altında kurulmuştur Cumhuriyetin ilanından sonra Ulu önderimiz Atatürk tarafından ismi Kızılay olarak değiştirilmiştir.

Kızılay KPSS Şartı Olmadan Memur Alımıyor 2017

Kızılay 1868 yılında "Osmanlı Yaralı ve Hasta Askerlere Yardım Cemiyeti" adı altında kurulmuştur Cumhuriyetin ilanından sonra Ulu önderimiz Atatürk tarafından ismi Kızılay olarak değiştirilmiştir. Kızılay her yıl ihtiyacı olan kadrolar için ilan yayınlayarak bünyesinde çalışmak isteyenlere imkanlar sunmaktadır. Haberimizin devamında Kızılay tarafından yayında olan ilanları inceleyip başvuru sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Türk Kızılay insan kaynakları iş başvurusu yapmak isteyenler için kendi kariyer sayfasını kullanmaktadır. Resmi internet sitesi üzerinden başvuruları alan kurum linkedin.com üyelerinin direkt olarak başvuru yapabilmelerine imkan veriyor. Kızılay tarafından yayınlanan açık pozisyonlar;

Türk Kızılayı İş İlanları :

⇒ İletişim Uzmanı,
⇒ Teknik Uzman, 
⇒ Acil Tıp Teknisyeni,
⇒ Birim Yöneticisi,
⇒ İşe Alım Yöneticisi,
⇒ Mali İşler Sorumlusu,

Türk Kızılayı 2017 yılı içerisinde ihtiyacı olan kadrolar için ilan yayınlamaya insan kaynakları sayfası üzerinden devam edecektir. Personel alımı yapacağı tüm kadroları aynı sayfada listeleyen kurum her pozisyonun başvuru şartını ilanın detaylarında paylaşmıştır. Kızılay İş İlanları hakkında detaylı bilgiye sahip olmak isteyen okurlarımız alttaki linki kullanarak ilanların yayınlandığı sayfayı ziyaret edebilir.

http://basvuru.kizilaykariyer.com/ilan/site.aspx

 
KPSS Şartsız Personel Alımı 2017 Türk Kızılayı Personel Alımı Kızılay KPSS Şartsız Personel Alacak Kızılay Memur Alımı 2017 Kamu İş İlanları 2017 Kamu Memur Alımı 2017 KPSS Şartsız Memur Alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.