Karayolları yeni personel alımı yapacak

Karayolları Genel Müdürlüğü işçi, memur alımı yapmak için ilk adımı attı. Yapılan açıklamada çok sayıda personel alımı yapılacağı belirtildi.

Karayolları yeni personel alımı yapacak

Kamu kurumları arasında Türkiye genelinde sürekli personel ve işçi alımı yapan Karayolları Genel Müdürlüğü ülke ekonomisine istihdam ettiği personeller ile ciddi katkı sağlıyor. Karayolları Genel Müdürlüğü yılın belli başlı dönemlerinde ihtiyaçları kapsamında personel alımı yapmak için Devlet Personel Başkanlığı aracılığı ile ilanlarını yayınlıyor. Karayolları Genel Müdürlüğü çalışmalarını Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığına bağlı olarak devam ediyor. Kurumdan yapılan yazılı açıklamada bin 280 teknik personel alımı yapılacak.

Karayolları Bin 280 Yeni Personel Alacak

Karayolları Genel Müdürlüğü Türkiye genelinde yürütmekte olduğu projeler yenileme çalışmaları ve inşşatı devam eden büyük yapılardaki faaliyetlerinin aksamadan devam etmesi için personel alması gerekiyor. Kamu yararına yapılamakta olan hizmetlerin zamanında idare edilebilmesi için oluşan pozisyonlar'da yeni personel alımı yapılıyor. Ulaştırma Bakanı bu konu hakkında yaptığı açıklamada Karayolları Genel Müdürlüğün'de çalışmak isteyenlere müjdeli haberi vererek ilerleyen günlerde Karayollarına toplamda Bin 280 kişilik yeni teknik personel alımı yapılacağını, ülke genelinde verilen hizmetlerin devamlılığı için personel alımının şart olduğunu dile getirdi.

Karayolları Ne Zaman Personel Alacak?

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından verilen iş ilanlarına başvuru yapmak isteyen adayların en fazla merak ettikleri konulardan biri personel alımlarının ne zaman başlayacağıdır. Karayolları tarafından alımı planlanan Bin 280 teknik personel için nezaman iş ilanı yapılacağı hakkında her hangi bir açıklama yapılmamıştır; ancak karayolları personel alımlarının bu yıl içerisinde yapılması beklenmektedir.

Karayolları Personel Alımı

Karayolları Genel Müdürlüğünün belirtilen bin 280 kişilik personel alım ilanını isbilgileri.com sitesinde yada Devlet personel başkanlığının internet sitesinden takip edebilirsiniz. Kamu personel alımlarını günlük olarak takip ederek gerek sosyal medya hesaplarımızdan gerek sitemiz üzerinden günlük olarak yayınlıyoruz bizi takip ederek bu ilanlardan anında haberdar olabilirsiniz.

 
Karayolları personel alımı 2017 Karayolları işçi alımı 2017 Karayolları teknik personel alımı Karayolları iş başvurusu 2017 personel alımları 2017 Karayolları İş ilanları karayolları
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.
Muhammet Yıldırım     2021-04-25 Acil işe ihtiyacım var d sınıfı ehliyetim var src 2 src 4 belgelerim var
Ahmed Açmak     2019-10-16 Hakkımızda hayırlısı olur inşaallah
Ali Akdemir     2019-10-02 İs arıyorum ahşap kalıpcıyım belgelerim var
Faruk inci     2018-11-08 35 yaşındayım işe ihtiyacım var
mehmet ersoy     0000-00-00 is makinesi loder operatoru ve sofor ehliyetlerim C.E.D.G 25 yildir loder operatoruyum