Karayolları Genel Müdürlüğü 76 Personel Alacak

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere farklı niteliklerde ve farklı pozisyonlarda toplam 76 memur alımı yapacaktır.

Karayolları Genel Müdürlüğü 76 Personel Alacak

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda bünyesinin personel ihtiyacını karşılamak üzere farklı niteliklerde ve farklı pozisyonlarda toplam 76 memur alımı yapacaktır. Karayolları Genel Müdürlüğü bünyesinde çalışmak isteyen personel işçi adayları haberimizin devamındaki bilgileri inceleyerek başvuru süreci hakkında detaylı bilgilere sahip olabilirler. Karayolları personel alımını İŞKUR üzerinden yapacaktır. İstihdam edilecek olan personeller Türkiye genelinde farklı illerde yapılacaktır. İlana başvuru yapmak isteyenlerden istenen şartlar şu şekildedir;

Başvuru Şartları:

  • Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Olan Adaylar,
  • 18 Yaşını tamamlamış olan adaylar,
  • EKPSS sınavına girmiş olmak şartları aranır,
  • Ataması yapılan Engelli işçi 5 yıl boyunca başka bir ildeki işyerlerine nakil (tayin) talebinde bulunamayacaktır.
  • Münhal kadro için durumu uygun olan adayların, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğüne şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir.
  • İşe alınanlar 81,58 TL. çıplak yevmiye ile işe başlatılacaktır.
  • Adayların en az lise mezunu olmaları gerekmektedir.

Başvuru yapmak isteyen adaylar ilk olarak ilgili ilanın metnini okumaları gerekmektedir. İlanın tam metnini okumak için tıklayınız.

 
Karayolları Genel Müdürlüğü Engelli İşçi Alımı Karayolları Genel Müdürlüğü İşçi Alımı Karayolları Genel Müdürlüğü Kamu İşçi Alımı KGM Personel Alımı 2017 KGM İşçi Alımı Kamu Personeli Alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.