Kamu Gözetimi Kurumu Personel Alımı 2016

Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu yayınladığı ile personel alımı yapıyor.

Kamu Gözetimi Kurumu Personel Alımı 2016

Kamu Gözetimi Kurumu, 7 Eylül tarihinde Devlet Personel Başkanlığının internet sitesi üzerinden personel alımı yapacağına duyurdu. Kamu Gözetimi Kurumu yayınladığı ilan kapsamında Muhasebe ve Denetim Standları Kurumu Bağımsız Denetçi sınavı yapacak.

Sınava; hukuk, iktisat, maliye, işletme, muhasebe, bankacılık, kamu yönetimi ve siyasal bilgiler dallarında eğitim veren fakülte ve yüksekokullardan veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca tasdik edilmiş yabancı yükseköğretim kurumlarından en az lisans seviyesinde mezun olanlar veya diğer öğretim dallarından lisans seviyesinde mezun olmakla beraber bu fıkrada belirtilen bilim dallarından lisansüstü seviyesinde diploma almış olanlar başvurabilir.

Başvuru yapmak isteyen adaylar 19 ile 30 Eylül 2016 tarihleri arasında başvuruları alınacaktır. Başvuru yapacak olan adaylar elektronik ortamda " http://www.kgk.gov.tr" internet sitesini üzerinden yapılacaktır. Ayrıca posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.  

SINAV BAŞARI ŞARTI VE SONUÇLARIN GEÇERLİLİK SÜRESİ

Sınavda başarılı sayılmak için sınav konularının her birinden yüz puan üzerinden en az altmış puan alınması, tüm sınav konularından alınan notların aritmetik ortalamasının da en az yetmiş puan olması şarttır. Not yükseltmek amacıyla sınav konularının her birinden ayrı ayrı sınava girilebilir. Geçerlilik süresi içerisinde en yüksek sınav notu esas alınır. Sınav sonuçları ilan tarihini müteakip üçüncü takvim yılı sonuna kadar geçerlidir.

Kurum tarafından yapılacak olan sınava katılmak isteyen adaylar buraya tıklayarak ilgili dökümanı inceleyebilirler.

 
Bağımsız Denetçi Alımı Kamu Gözetimi Kurumuk Memur Alımı KGK Personel Alımı Memur Personel Alımı Memur Personel İlanı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.