Jandarma Genel Komutanlığı Uzman Erbaş Alımı 2016

İçişleri Bakanlığı bünyesinde bulunan Jandarma Genel Komutanlığı uzman erbaş alımları başladı.

Jandarma Genel Komutanlığı Uzman Erbaş Alımı 2016

İçişleri Bakanlığına bağlanan Jandarma Genel Komutanlığı bazı şehirlerdeki vasıfsız er leri merkez karargahlara çekerek karakolların tamamını uzman erbaşların görev alması bekleniyordu. Uzman erbaş alımlarının yapılacağı tarih beklenirken Jandarma Genel Komutanlığının internet sayfası üzerinden uzman erbaş alımlarının başladığı bilgisi verildi.

Yayınlanan ilanda kaç adet uzman erbaş alımı yapılacağı hakkında her hangi bir açıklama yok fakat erlerin bölgeden çekilmesi ile birlikte profesyonel ordunun kurulması amacı için alımların giderek artırılması beklenmektedir.

 İçişleri Bakanlığı bünyesinde bulunan Jandarma Genel Komutanlığı uzman erbaş alımları başladı. Peki Uzman Erbaş Alımına Kimler Başvurabilir.

  • En az lise mezunu olan adaylar,
  • Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olan adaylar,
  • 25 yaşını doldurmamış olan adaylar,
  • Askerlik görevini yapıyor ya da yapmış olan adaylar,
  • Sağlık sorunu olan adaylar,
  • Terhisi üzerinden üç yıldan fazla süre geçmemiş olan adaylar.

Yukarıda istenen şartları yerine getiren adaylar Jandarma Genel Komutanlığı Uzman Erbaş alımlarına 14 farklı sınıf için başvuru yapabilirler. Başvurular 5 Eylül ile 7 Ekim 2016 tarihleri arasında yapılacaktır. İstihdam edilecek uzman erbaşlar; elektrikli motor tamircisi, sıhhi tesisatçı, hafif silah teknisyeni, oto tamirci, jandarma komando, jeneratörcü, beyaz eşya tamircisi, optik sistem bakım teknisyeni, oto elektrikci, kaportacı, kaynakçı, elektrikçi ve aşçı branşlarında başvurularını yapabileceklerdir. Başvuru ve müracaatlar için alttaki ki bağlantıyı takip edebilirsiniz.

https://app1.jandarma.tsk.tr/pts_aday/aday.aspx 

 
İçişleri Bakanlığı Uzman Erbaş Alımı Başladı İçişleri Bakanlığı Uzman Erbaş Alımı İçişleri Bakanlığı Uzman Erbaş Uzman Çavuş Alımı Uzman Erbaş Maaşları
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.