Halkbank 565 Personel Alımı Yapıyor

Kamu bankaları personel alım ilanlarını takip edenler için müjdeli haber Halk Bankasından geldi. Halkbank merkez ve şubelerindeki personel ihtiyacını gidermek için personel alımı yapacaktır.

Halkbank 565 Personel Alımı Yapıyor

Kamu bankaları personel alım ilanlarını takip edenler için müjdeli haber Halk Bankasından geldi. Halkbank merkez ve şubelerindeki personel ihtiyacını gidermek için personel alımı yapacaktır. Uzun zamandın internet üzerinde yapılan haberlerde bayram sonrası personel alımı yapacağı haberleri doğru çıktı ve Halkbank bayram biter bitmez personel alımı yapmak için ilanlarını kendi internet sitesi üzerinden duyurdu. Alım yapılacak olan personelleri çalışacakları pozisyonlar, Başvuru yapacak olan adaylardan istenilen şartlar tüm detaylar haberimizin devamında.

Halkbank personel alımı yapacağı pozisyonları açıkladı.

Halkbank bünyesinin çalışan ihtiyaçlarını gidermek için bayram sonrası internet sitesi üzerinden duyuru yayımladı. Kamuoyu ile paylaşılan duyuruda Halkbank'ın toplam 565 personel alacağı bilgisini verdi. Yayımlanan duyuruda tüm detaylara ayrıntılı olarak yer verildi detaylarda istihdam edilecek kadrolar şu şekilde verilmiştir.

Müfettiş Yardımcısı - 25 Kişi İstihdam edilecek.
Uzman Yardımcısı - 475 Kişi İstihdam edilecek.
İç Kontrolör Yardımcısı - 40 Kişi İstihdam edilecek.
Bilgi Teknolojileri Uzman Yardımcısı - 25 Kişi İstihdam edilecek.

Yukarıdaki pozisyonlara belirtilen sayıda personel istihdamı yapılacaktır işe alınacak personellerin bu ilana başvuru yapabilmeleri için bazı şartları yerne getirebiliyor olması gerekmektedir.

Halkbank personel alım ilanlarına kimler başvurabilir

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olan adaylar,
Sicili temiz olan adaylar,
Ağır hapis ya da 6 aydan fazla hapis yatmamış olan adaylar,
Bankacılık kanunlarına göre yasaklanmamış olan adaylar,
1986 ve sonrası doğumlu olan adaylar,

Halkbank personel alımı ilanının detayları için alt kısımda verilmiş olan bağlantılara tıklayarak daha detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz.

Halkbank Müfettiş Yrd. Giriş Sınav İlanı

Halkbank İç Kontrolör Yrd.- Uzman Yrd. Giriş Sınav İlanı

Halkbank Bilgi Teknolojileri Uzman Yrd. Giriş Sınav İlanı

 
Türkiye Halk Bankası Memur Alımı Türkiye Halk Bankası Personel Alımı Banka Memur Alımları Banka Memur Alımları 2017 Banka Memur Alım Sınavları Banka Sınavları Banka Sınavları 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.