Gölgeli Belediyesi Park Sokak Temizlik İşçisi Alımı yapıyor

Belediye park, cadde ve sokakları el ile temizleyecek temizlik işçisi arıyor. En az ilkokul mezunu olan kişiler iş başvurusu yapabilir.

Gölgeli Belediyesi Park Sokak Temizlik İşçisi Alımı yapıyor

Gölgeli Belediyesi Park Sokak Temizlik İşçisi Alımı yapıyor

sultanbet giriş

Tokat ili Almus ilçesinin bir beldesi olan Gölgeli Belediye Başkanlığı yaklaşık 3 bin nüfusa sahip bir beldedir. Belediye başkanlığını İbrahim Karahan’ın yaptığı belediye personel alımı için ilan yayınladı. Beldede üç mahalle bulunmaktadır. Gölgeli Beldesi Tokat il merkezine 63 km ve Almus ilçe merkezine ise 10 km. uzaklıkta bulunmaktadır. Belediye işçiliği çoğunlukla o belediye sınırlarında ikamet kişiler arasından karşılanmaktadır. İşçi ve personel alımları için aynı bölgede ikamet etme şansı bulunmaktadır fakat Gölgeli beldesi Almus ilçesine yakın olduğu için Almus’ta veya Gölgeli’ye yakın yerde ikamet edenler de iş başvurusunda bulunabilirler.

Gölgeli Belediyesi 4857 sayılı iş kanununa göre kadrolu işçi alımı yapacaktır. Bunun için kurum işçi alımı için çeşitli koşullar belirlemiştir. Bu koşulları taşıyan kişiler Türkiye iş kurumu aracılığıyla iş başvurusunda bulunabileceklerdir.

Gölgeli Belediyesi Kadrolu İşçi Alımı Şartları

tudorbet giriş

  • İlköğretim mezunu,
  • Erkek,
  • Askerliğini yapmış,

Gördüğünüz üzere belediye işçi alımı için oldukça basit şartlar belirlemiştir. İş başvuru yapacak kişiler el ile cadde, sokak, park vb. temizlik işlerini yapacaklarını bilmelidirler. Bu şartları kabul edenler özgeçmişlerini de iş başvurusu sırasında yanlarında bulundurmalıdırlar.

Belediye iş başvurusu şekli ve tarihi

Şartları tutup iş başvurusu yapacaklar 8 Şubat 2018 tarihine kadar Tokat çalışma iş kurumu ilanlarını takip edip başvurularını yapmalıdırlar. Başvuruların fazla olacağı düşünülerek belediye noter ile anlaşma sağlayarak başvuru şartlarını taşıyan kişiler arasında kura çekimi yapacaktır. Bu kura sonucunda adaylar mülakat sınavına alınacaklardır. Mülakatta başarılı olanlar istihdam edilecektir. İlan metnini kendiniz de inceleyebilirsiniz. Bunun için yazımızın sonundaki bağlantıya tıklamanız yeterli olacaktır. https://goo.gl/6P7CcS

 
belediye temizlik işçisi ilanları 2018 tokat almus belediye işçisi alımı ilkokul mezunu belediye işçisi iş ilanları 2018
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.