Gençlik ve Spor Bakanlığı lise mezunu 86 şoför ve 162 büro personeli alımı yapıyor

Gençlik ve spor bakanlığı 4 farklı kadroya toplam 449 sözleşmeli personel alımı için ilan yayınladı. Bu kadrolarda büro personeli ve şoför gibi kadrolar bulunmaktadır.

Gençlik ve Spor Bakanlığı lise mezunu 86 şoför ve 162 büro personeli alımı yapıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı lise mezunu 86 şoför ve 162 büro personeli alımı yapıyor

Kamu personeli seçme sınavıyla kamu kurumlarına personel alımları devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı da sözleşmeli personel alımı için ilan yayınladı. Bu ilana göre bakanlık diyetisyen, psikolog, büro personeli ve şoför alımı yapacaktır. İlana başvurular başladı ve 18 Mayıs 2018 tarihinde sona erecektir. Süre az kaldığı için direk ilan detaylarına geçelim ki vakit kaybetmeden başvurunuzu yapabilin. Bakanlık toplam 449 sözleşmeli personel alacaktır. Bu personel 4 farklı kadroya ayrılmıştır. Bu kadrolar ve kontenjanlar aşağıdadır.

tudorbet giriş

Başvuru özel şartları

  • 172 Diyetisyen alımının 10 kişisi merkez teşkilata diğer 162 kişi ise taşra teşkilatı kadrosuna alınacaktır. Başvuru yapmak isteyen kişiler beslenme ve diyetetik bölümünden lisans mezunu olmalı ve 22 Mayıs 2016 tarihinde yapılmış olan KPS sınavına girmiş ve P3 puan türünden puanı olmalıdır.
  • 44 Psikolog alımının tamamı taşra teşkilatına yapılacak olup bunun için adayların psikoloji lisans mezunu olması ve 2016 KPSS P3 puan türünden puanı olmalıdır.
  • 162 Büro Personeli alımı da psikolog gibi sadece taşra teşkilatına yapılacaktır. Bu pozisyonda çalışmak isteyenler üniversitelerin 4 yıllık lisans eğitimi veren herhangi bir programından mezun olmalı ve 2016 KPSS sınavından P3 puan türünden puanı olmalıdır.
  • 86 Şoför alımı kadroları ise 5 tanesi merkez 81 tanesi ise taşra olarak ayrılmıştır. Şoför kadrosuna başvuru yapmak için lise ve dengi okul mezunu olmak, 20 Kasım 2016 tarihinde yapılmış olan ortaöğretim ve önlisans düzeyindeki KPSS sınavına girmiş ve P94 puan türünden puanı olmak ve D sınıfı sürücü belgesi olmak (Eski ehliyette E belgesi olanlar da başvuru yapabilirler.)
poker siteleri

Başvuru yapacak olan kişiler 18 Mayıs 2018 tarihi gece 12’ye kadar başvuru.gsb.gov.tr adresinden elektronik form doldurarak yapılacaktır. Başvuru yapacaksanız bir an önce internet sitesine girerek başvuru işleminizi başlatabilirsiniz.

 

 
gsb sözleşmeli şoför alımı kamu lise mezunu şoför alımı kamu büro personeli alımı gsb büro personeli alımı ilanları
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.