Gençlik ve Spor Bakanlığı 30 Memur Alımı Yapıyor

Gençlik Spor Bakanlığı bünyesinin memur ihtiyaçları kapsamında Devlet personel başkanlığı üzerinden 30 memur alımı yapacağını duyurdu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı 30 Memur Alımı Yapıyor

Gençlik Spor Bakanlığı bünyesinin memur ihtiyaçları kapsamında Devlet personel başkanlığı üzerinden 30 memur alımı yapacağını duyurdu. Gençlik Spor Bakanlığı personel ve eğitim dairesi başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 30 avukat alımı yapacaktır. İlan metninde verilen kadroların başvuru tarihleri ise şöyledir; 10 avukat başvuru tarihi 13 Şubat ile 24 Şubat tarihleri arasında yapılacak. Geriye kalan 20 kadro içinse başvurular 16 Ocak - 24 Ocak tarihleri arasında alınacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı avukat alımı için yayınlamış betist olduğu 30 kadro için başvuru şartlarında her hangi bir değişiklik yok tüm başvurular aynı şartlarda yapılacaktır. Bu ilana başvuru için adayların hukuk fakültelerinden mezun olmaları gerekiyor. Alımlarda Kamu personel seçme sınavı şartı aranmakta olup adayların KPSS P3 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gerekiyor. Adayların avukatlık ruhsatnamesine sahip olmaları yine başvuru şartlarından biridir.

Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesine alınacak kadrolar arasında olan 20 kadronun 10'u taşra teşkilatlarına 10'nu ise merkez teşkilatları bünyesine yapılacak. Malatya, Samsun, Diyarbakır, Trabzon, Mersin, Balıkesir, Konya, ve Ankara il müdürlükleridir.

Başvuru yapmak isteyen adaylar Gençlik ve Spor Bakanlığının betist resmi internet sitesinde belirtilen tarihler arasında başvurularını yapmaları gerekmektedir. Başvuru yapan adaylar arasından yapılacak olan değerlendirme süreci sonrasında giriş sınavlarına katılmaya hak kazanan adaylar belirlenecek. 

wiibet.com

⇒ Gençlik ve Spor Bakanlığı 20 memur alımı için Tıklayınız.
⇒ Gençlik ve Spor Bakanlığı 10 memur alımı için Tıklayınız.

 

 
Gençlik Ve Spor Bakanlığı Memur Alımı Gençlik Ve Spor Bakanlığı Memur Personel Alımı 2017 Kamu Personeli Alımı Memur Alımı Spor Bakanlığı Personel Alımı Avukat Alımı GSB Kamu Personeli Alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.