Et ve Süt Kurumu İşçi Alımı

Et ve Süt Kurumu bünyesinin çalışan ihtiyaçlarını karşılamak üzere işçi alımı yapacağını duyurmuştur.

Et ve Süt Kurumu İşçi Alımı

Et ve Süt Kurumu İşçi Alımı Yapıyor

Et ve Süt Kurumu her yıl olduğu gibi bu yılda personel ihtiyaçlarını karşılamak için işçi alımı yapmaya devam ediyor. Et ve Süt Kurumu diğer bir çok kurum gibi iş ilanlarını Türkiye İş Kurumu aracılığı ile duyurmaktadır İŞKUR Et ve Süt Kurumu için alınacak işçi ve personeller için istenilen tüm detayları ayrıntılı bir şekilde vermektedir.

Et ve Süt Kurumu Alım Yapılacak

Et ve Süt Kurumu ihtiyacı olan pozisyonlar için yeni iş ilanı yayınlamıştır. Peki Et ve Süt Kurumu tarafından yayınlanan iş ilanlarında hangi pozisyonlarda işçi alımı yapılacak biraz detay verelim. Soğutma Sistemi Operatörü, Kasap, Şöför, Elektrikçi, Yük Taşıma pozisyonlarında işçi alımı yapılacaktır.

Başvuru Şartları Neler

  1. Bulaşacağı hastalığı olmayan adaylar,
  2. Vardiyalı sistemde çalışabileceğine dair rapora sahip olan adaylar,
  3. Alınacak olan personellerin eğitim durumları D veya E ehliyete sahip olan adaylar,
  4. Okulların gerekli bölümlerinden mezun, 
  5. MEB onaylı kasap sertifikasına sahip olan adaylar (Kasap pozisyonu için)

Sıralanan iş başvuru şartları Et ve Süt Kurumu tarafından belirlenmiş olup tüm pozisyonlar için geçerlidir. Alım yapılacak personel sayısı 25 olarak bildirilmiştir. Başvuru yapmak isteyen okurlarımız uid.me İŞKUR internet sitesini ziyaret ederek başvuru merkezinden başvuru yapmaları gerekmektedir.

 
Et ve Süt Kurumu İşçi Alımı Yapacak Et ve Süt Kurumu İşçi Alımı Et ve Süt Kurumu Et ve Süt Kurumu Kasap Alımı İŞKUR İş İlanları Et ve Süt Kurumu Personel Alımı Personel Alımı 2017
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.