Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Memur Alıyor

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı memur alımı için ilan verdi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı kadrosundaki farklı pozisyonlar için toplam 75 memur alımı yapacağını duyurdu. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı personel alım ilanı için hazırladığımız haberimizi okuyarak detayları bilgi alabilirsiniz.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Memur Alıyor

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı 75 Memur Alıyor

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı mayıs ayının ilk haftasında yayınladığı ilanda çeşitli pozisyonlarda görevlendirilmek üzere farklı niteliklere sahip 75 kişilik memur kadrosu için alım yapacağını duyurmuştur. Alım yapılacak memur kadroları için farkı şartlar ile birlikte farklı niteliklerinde olması talep edilmektedir. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Memur Alımı hakkında detay verecek olursak istenilen şartlar şu şekildedir.

İstenilen Genel Şartlar: 

  • 35 yaşını doldurmamış olan adaylar,
  • En az 4 yıllık eğitim veren fakültelerin, tabloda belirtilen bölümlerini veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen 4 yıllık fakültelerin birinden son başvuru tarihi itibariyle mezun olmak,
  • 657 sayılı devlet memurları kanunun 48 . maddesinde yer alan A bendindeki şartlrı taşıyan adaylar,
  • görevini devamlı yapmasına engel olabilecek olan herhangi bir sağlık durumu olmayan adaylar,
  • erkek adaylar için askerliğini bitirmiş veya askerlik ile ilişkisi bulunmayan adaylar,
  • Avukat kadrosu için Hukuk Fakültelerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olan adaylar,
  • T.C. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından, 05-06 Temmuz 2014 veya 04-05 Temmuz 2015 tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarında (KPSS), tabloda belirtilen puan türlerinden 75 ve üzeri puan almış olan adaylar,
  • Avukat kadrosu için avukatlık ruhsatnamesine sahip olan adaylar,
  • Avukat kadrosu için KPSS (B) Grubu kadrolar için yapılan 05 Temmuz 2014 tarihli Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3 puan türünden en az 75 puan almış olan adaylar.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ilanına başvuru yapmak isteyen Memur Adayları 16 Mayıs ile 3 Haziran tarihleri arasında saat 16:00 mesai bitiminde sona erecektir. Bu ilana başvuru yapacak olan değerli adaylar internet sitelerinde verilen haberler yerine Devlet Personel Başkanlığı'nın internet sitesini ziyaret ederek bu ilan hakkında yayınlanan orjinal metni okuyarak daha doğru bilgiye sahip sexs hikayeleri olabilirsiniz. Bu ilanın yayınlandığı kurumun internet sitesi www.enerji.gov.tr yi ziyaret ederek ilan detaylarını görebilirsiniz.

 
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı memur alımı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı personel alımı
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir. Telefon numarası olan yorumlar numaralar silindikten sonra onaylanır.
Kalan karakter sayısı : 500
Dikkat! Yapılan Her Yorum Kontrol Edildikten Sonra Yayınlanır.